METEO – Weekend cu vreme deosebit de caldă

vreme - bucuresti 71750200

METEO – Weekend cu vreme deosebit de caldă Primul weekend de aprilie vine cu o vreme frumoasă și asta chiar începând cu ziua de azi. Până la începutul săptămânii viitoare, temperaturile urcă chiar până la pragul de temperaturi de vară: 24 – 25 de grade.

Vineri, vremea se menține frumoasă, cu precipitații slabe și pe arii restrânse, iar temperaturile ajung și la valori de 13 -15 grade, iar în vestul extrem chiar de 17 – 18 grade.

Sâmbătă, vremea devine caldă pentru început de aprilie. Vom avea soare şi atmosferă plăcută peste tot, iar noaptea va fi brumă în estul Transilvaniei şi condiţii de ceaţă pe la câmpie.

Citește și: Tehnica japoneză care îţi scade grăsimea de pe burtă

Duminică: încă o zi însorită şi caldă. În vestul ţării se vor atinge 24 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul se va înteţi în Banat, în Moldova şi la munte. Luni rămânem cu vremea frumoasă până spre seară. Atunci, în nordul şi centrul ţării apar înnorări şi ploi locale, iar pe crestele montane se anunţă ceva lapoviţă. Temperaturile se menţin ridicate.

În Bucureşti mâine vom avea o zi însorită şi caldă. Vântul abia va adia; maximă va ajunge la 20 de grade; iar mâine noapte se vor înregistra 5-6 grade. Duminică: tot vreme frumoasă şi caldă, cu cer mai mult senin şi 20 de grade la amiază. Luni avem din nou condiţii meteo foarte bune: soare, vânt domol şi temperaturi ridicate pentru început de aprilie. Maximă va fi de 21 de grade.

La munte mâine aşteptăm vreme plăcută, cu soare, temperaturi în creştere şi vânt cel mult moderat. Şi duminică rămânem cu atmosfera însorită; dar se înteţeşte puţin vântul. În regimul termic nu sunt schimbări. Luni vom avea vreme frumoasă pe timpul zilei; dar seară şi noaptea se adună norii şi vor aduce ploi locale. În zonele de creastă apare şi puţină lapoviţă.

Sursă foto: b365.ro

Sursă știre: știrileprotv.ro

vreme - vama veche1 150x150Citește și: Ți-e dor de Vama Veche? Ce schimbări te așteaptă vara aceasta

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.