Mi-e frica! Sunt paralizata de frica, frustrare si neputinta!

- 1 on angels wings by antonio arcos1

Mi-am facut, ca de obicei, programul zilnic. M-am ridicat din pat pe la 7 si 10. Mi-am pus capul in maini si nu imi venea sa plec din dormitor. Mi-e frig.  De vineri…am un sentiment acut de gol in suflet si nu stiu cum sa il tratez. Am sentimentul ca generatia mea a ratat ocazia de a curata complet decorul asta perfect -imperfect. Ne-am promis cu ipocrizie ca noi suntem altfel si-am sfarsit lamentabil. M-am trezit la realitate abia cand apa rece mi-a lovit fata. „Hai ca poti, nu ai voie sa abandonezi!„, imi urla o voce in cap. Si apoi m-am gandit la ei, ei ce vina au avut? Sa-ti plece copilul la distractie iar in final sa ramai doar cu un numar? De ce trebuie sa moara 31 de tineri ca sa vedem ca mizeria este ascunsa sub pres? De ce Teo trebuie sa treaca din nou atat de aproape de moarte? Nu am  raspunsuri, am doar dileme. Stiu insa ca Dumnezeu nu ucide si nimeni nu are cum sa imi spuna altceva. „Spune asta parintilor care isi vor ingropa copiii!„, aud intr-un colt al mintii si dau cu mana in aer,  ca si cum as putea sa fac sa dispara gandul asta. Mi-e frica! Recunosc, sunt paralizata de frica, frustrare si NEPUTINTA! Dragilor, Romania noastra e in mare suferinta, e intr-un fel de „coma” si pare ca doar o minune o mai poate salva. - 1 on angels wings by antonio arcos

foto:projectavalon.net

Stiu, o sa spuneti ca sunt pesimista. Nu, nu sunt! Sunt mama si vreau pentru el si pentru copiii astia frumosi o alta realitate, o realitate in care spaga, compromisul, coruptia si delasarea sa nu existe. Ma simt cu mainile legate si parca stiu si simt ca o sa treaca si drama asta…si inca nu ne vom fi trezit din letargie.  Ne obisnuim cu raul si nu mai luptam. Coruptia s-a intins ca un cancer,  dar calaii suntem noi. Noi toti. Noi, cei care am acceptat tacuti ca boala sa se instaleze …zi de zi. Vinovati? N-am asteptari! Din pacate nici macar o mare de candele aprinse nu ii va face sa simta golul asta cu „parfum”de fum si moarte . Daca vinovatii si-ar lasa privirea in pamant, ar avea timp sa auda aripi de ingeri care se zbat in capcana mortii.

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.