Michael Jackson, regele muzicii pop și după moarte!

Michael Jackson - giphy 11

Michael Jackson, regele muzicii pop și după moarte! Într-un top al celor mai bogate vedete decedate, Michael Jackson ocupă pentru a șaptea oară primul loc, din care ultimii 5 ani, consecutivi, cu venituri obținute de pe urma numelui să de 75 de milioane de dolari.

Această sumă provine din veniturile generate de muzica și drepturile sale de publicare. Printre materialele recente cu și despre Michael Jackson se numără un documentar special cu o durată de o oră difuzat de postul de televiziune CBS și intitulat „Michael Jackson’s Halloween”, ce a avut premiera săptămâna trecută, noul său album postum „Scream”, lansat în septembrie, ce include unele dintre cele mai cunoscute cântece dance ale sale, precum „Ghost”, „Torture” și „Thriller”, dar și piesa-bonus „Blood on the Dance Floor X Dangerous”, ce constă într-un remix de cinci single-uri realizat de DJ-ul The White Panda.

Citește și: IUBIRILE lui Michael Jackson – REGE și pe scenă și în viața femeilor

Este pentru a șaptea oară când Michael Jackson ajunge în fruntea topului Forbes al celor mai bogate celebrități decedate. „Regele muzicii pop” a ocupat această poziție și în topurile publicate în 2010, 2011, 2013, 2014, 2015 și 2016. În topul din 2012, primul loc a fost ocupat de o foarte bună prietenă a starului pop, actrița Elizabeth Taylor.

Cântărețul rock’n’roll Elvis Presley ocupă locul al patrulea cu venituri de 35 de milioane de dolari, iar cântărețul reggae Bob Marley este al cincilea, cu venituri de 23 de milioane de dolari.

Sursă foto: giphy

Continuare știre pe Agerpres

Michael Jackson - Screenshot 158 150x150Citește și: Fiica lui Michael Jackson, Paris, poză topless pe Instagram

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.