Michelle și Barack Obama vor juca în filme!

Obama - obama

Michelle și Barack Obama vor juca în filme! Poate cel mai iubit cuplu din istoria președinților americani, devansându-l chiar și pe Kennedy și a sa Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onassis, Michelle și Barack Obama au ales un drum cu totul diferit față de alți predecesori ai lor. Iar ultima veste a creat cu adevărat vâlvă în toată lumea: soții Obama vor juca în filme!

Fostul cuplu prezidențial ”au intrat într-o înțelegere multi-anuală pentru a produce filme și seriale pentru Netflix, incluzând potențial și spectacole cu scenariu, fără scenariu, documentare și altele”, a anunțat Netflix pe Twitter.

Citește și: Michelle și Barack Obama – viața după Casa Albă

Se pare că Barack Obama va fi moderatorul unei emisiuni realizate de Netflix, însă nu este încă clar care va fi rolul lui Michelle Obama, cu atât mai mult cu cât ea este văzut de americani ca unul din cei mai puternici contracandidați ai lui Trump de la viitoarele alegeri prezidențiale.

Netflix are în acest moment peste 117 milioane de utilizatori în întreaga lume, fiind declarată și aplicația cu cele mai mari venituri la finalul anului 2017. Iar aducerea familiei Obama alături de această platformă va duce, fărăr doar și poate, la un boom extraordinar pentru Netflix.

Sursă foto: Pixabay

Obama - Screenshot 12 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Barack și Michelle Obama, 25 de ani de căsnicie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.