Michelle și Barack Obama – viața după Casa Albă

Obama - michellebarackobama

Michelle și Barack Obama – viața după Casa Albă. Oare cum este viața după ce ai fost cel mai păzit, iubit și urmărit cuplu din întreaga lume? Michelle și Barack Obama descoperă acest lucru acum, după 8 ani de zile în care au trebuit să respecte reguli după reguli, reușind, cu toate acestea, să se facă admirați și apreciați pe întreg globul.

În acest moment, soții Obama au la dispoziție un staff de 20 de oameni, un birou în Washington. Cei doi soți scriu în acest moment cărți și lucrează de zor la Centrul Prezidenția Obama din Chicago. Nici politica nu este neglijată, Barack Obama fiind așteptat să îi susțină pe democrați la alegerile din 2018.

Citește și: Michelle Obama, gafă de proporții pe Twitter

Președintele Obama nu are voie, deși își dorea, să conducă, dar este fericit pentru faptul că nu mai are o echipă de securitate atât de mare după el. ”Dacă are chef să iasă la cină sâmbătă seara, acum nu mai este atât de mare bătaia de cap, iar asta chiar îi crează un sentiment de eliberare” a declarat pentru revista People, Anita Breckenridge, șefa echipei de consilieri ai lui Obama.

În același timp, și Michelle Obama se bucură de libertate, păstrându-și stilul de viață sănătos, cu mult sport și o alimentație ca la carte. Ceva totuși nu s-a schimbat după plecarea de la Casa Albă: prietenia dintre Barack și fostul vicepreședinte Joe Biden, o prezență constantă în viața lor și acum, inclusiv la partidele de golf.

Sursă foto: harpersbazaar.com

Obama - obama 150x150Citește și: Barack Obama: ”Îmi iubesc soția! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.