Michelle Obama, gafă de proporții pe Twitter

Michelle Obama - giphy 7

Michelle Obama, gafă de proporții pe Twitter Ieșită un pic din prim planul mass-media odată cu predarea mandatului de către Barack Obama lui Donald Trump, Michelle Obama și-a făcut azi o reintrare în glorie în prim planul tuturor rețelelor sociale, cu ajutorul unei gafe.

Astfel, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a postat pe Twitter un mesaj ce conținea doar un număr de telefon. Mesajul a fost șters la câteva minute, dar era deja prea târziu. Mii de utilizatori deja făcuseră capturi de imagine cu acel număr de telefon, iar mulți dintre ei au început și să sune, în speranța că la capătul celălalt al liniei se va afla chiar Michelle Obama, cunoscută pentru faptul că adoră să vorbească cu oamenii, să facă băi de mulțime.

Citește și: Michelle Obama:„Încă mai există oameni care nu dau doi bani pe FEMEI!„

Mass-media de peste Ocean a început să facă săpături pentru a vedea cui îi aparține numărul de telefon postat de Michelle Obama, iar răspunsul a venit repede: Duncan Wolfe, producător de film, fotograf, care a colaborat cu familia Obama în perioada când aceștia.

Reacția internetului la această gafă a lui Michelle Obama a fost ca un tsunami. În doar câteva zeci de minute s-au făcut glume peste glume, scenarii și s-au trimis un număr record de mesaje către contul ei de Twitter pentru a vedea ce s-a întâmplat. Bineînțeles, cel mai șifonat din toată povestea a ieșit Duncan Wolfe, care a primit sute de telefoane. Inclusiv de la oameni care credeau că este Donald Trump.

Sursă foto: giphy.com

Michelle Obama - kimkardashian 150x150Citește și: Kim Kardashian lansează un nou show tv: ”Glam Masters”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.