Michelle Obama și-a luat adio de la Casa Albă!

Michelle Obama - obamamichelle 1024x759

Michelle Obama și-a luat adio de la Casa Albă! Cu doar puține zile înainte de instalarea oficială a lui Donald Trump ca și președinte al SUA, soția președintelui Barack Obama, Michelle Obama, a suținut o ultimă declarație în calitate de Primă Doamnă.

„Să fiu Prima Doamnă a fost cea mai mare onoare a vieții mele, sper că ați fost mândri de mine!„ a fost declarația care a emoționat întreaga audiență, ce a început să o aplaude la scenă deschisă pe Prima Doamnă de culoare din istoria SUA.

La fel cum mandatul lui Barack Obama a fost unul marcat de momente istorice, nici Michelle Obama nu s-a lăsat mai prejos, oferind oamenilor multe momente cu adevărat speciale. De la momente amuzante filmate alături de soțul ei, la implicarea în proiecte dedicate femeilor și copiilor, la creșterea propriilor fete.

Ultima perioadă a mandatului lui Barack Obama a început să contureze în Michelle un posibil profil de candidat prezidențiabil care să îi ia lui Trump șansa unui al doilea mandat. Discursurile sale extrem de puternice, cu mesaje care au fost viralizate peste tot în lume, au părut a face loc unui astfel de personaj, odată cu încheierea mandatului de la Casa Albă. Nici ultimul discurs al Primei Doamne nu a fost diferit:

„”Tuturor tinerilor care ascultă, să știți că această țară vă aparține, oricare ar fi originea voastră sau cariera voastră”, a declarat aceasta. „Dacă voi sunteți imigranți sau părinții voștri, să știți că faceți parte dintr-o tradiție de care America este mândră. (…) Să știți totodată că diversitatea religioasă este de asemenea o mare tradiție americană, fie că sunteți musulmani, creștini, evrei, hinduși, sikh”

Sursă foto: akns-images.eonline.com

Michelle Obama - obama 150x150Citeste si: Michelle Obama:„Încă mai există oameni care nu dau doi bani pe FEMEI!„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.