Cât ajută micul dejun la slăbit?

micul dejun - giphy 4

Cât ajută micul dejun la slăbit? Încă de mici copii, iar mai apoi, pe tot parcursul vieții noastre suntem urmăriți de următoarele vorbe: „micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, nu ai voie să sari peste ea!”

Pentru că trebuie să crești mare și sănătos, să ai putere de învățat/muncă/orice. Și uite așa, marea majoritate dintre noi, nu renunțăm niciodată să începem ziua cu un mic dejun, cât de copios se poate. Fiecare după posibilități, pofte și dorințe. Dar, cum stau lucrurile în cazul în care vrei să slăbești. Te ajută micul dejun sau mai rău face? Nutriționistul Mihaela Bilic vine cu o perspectivă extrem de interesantă, postată pe pagina sa de Facebook:

Citește și: Dieta vegetariană – cea mai bună alegere

„Necesitatea micului dejun poate avea argumente științifice cu o singură condiție: să-ți fie foame! A mânca dimineața e recomandat copiilor, persoanelor care urmează să desfășoare efort/muncă fizică dar nu și celor care vor să slăbească. Știu, o să spuneți că trebuie să luăm micul dejun, că e cea mai importantă masă a zilei. Ei bine, lucrurile s-au schimbat”

Așadar, dacă nu îți este foame, nu mânca, nici chiar dacă este vorba de micul dejun. Aici se naște chiar o controversă: vrei să slăbești, atunci trebuie să renunți la un mod de alimentație sănătos și să aștepți să ți se facă foame. Și atunci, cum facem să avem parte de cure de slăbire sănătoase?

Sursă foto:

micul dejun - floriile 150x150Citește și: Sâmbăta lui Lazăr și Floriile – marile sărbători ce anunță Paștele

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.