Mihaela Rădulescu, gest controversat la adresa bolnavilor de cancer

Mihaela Rădulescu - mihaelaradulescu

Mihaela Rădulescu, gest controversat la adresa bolnavilor de cancer Despre Mihaela Rădulescu se știe că este o persoană care nu stă prea mult pe gânduri atunci când vrea să spună ceva. Despre rivalitatea dintre ea și Andreea Marin curg râuri întregi de povești. Iar de când cele două împart același studio al unei emisiuni TV, intrigile și atacurile sunt nelipsite.

Numai că, ultima dată, ironiile Mihaelei Rădulescu ar putea fi privite ca o insultă adusă femeilor care suferă de cancer și poartă peruci. De la ce a plecat totul? De la o postare a ei pe Instagram: „Înainte şi după! Reginele sunt născute în august şi ele nu poartă peruci, hahaha, doar căciuli amuzante şi coafuri demne de o regină! Haha, în lacrimi azi-noapte, din cauza unei peruci stupide„

Citește și: Junii brașoveni, legendă și adevăr

Referirea Mihaelei Rădulescu era clar la adresa Andreei Marin, cea care a purtat, în ultima emisiune, mai multe peruci, cu scopul de a atrage atenția asupra suferințelor prin care trec femeile bolnave de cancer. Reacțiile fanilor nu au fost chiar cele așteptate de Mihaela Rădulescu, lumea atrâgându-i atenția că nu prin astfel de gesturi va reuși să fie mai presus decât Andreea Marin.

Sursă foto: protv.ro

Mihaela Rădulescu - pizapCitește și: Rochii de ocazie care te fac remarcată

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.