Mihaela Rădulescu – mesaj pentru bărbații hărțuitori!

Mihaela Rădulescu - Untitled 1024x750

Mihaela Rădulescumesaj pentru bărbații hărțuitori! Vedeta a postat pe Facebook o „scrisoare” a femeii frumoase către cei care rezumă imaginea ei la sex. „…Nu-i un păcat să fim frumoase și sexoase, dar pentru ei e păcat că nu pot ajunge la astfel de femei și doar prin glume de autobază își pot dovedi bărbația…”

 

Mesajul Mihaelei a stârnit numeroase reacții din partea fanilor, mii de like-uri și sute de comentarii. Iată postarea integrală a prezentatoarei tv.

Citește și: Horoscop special – ce declarații fac bărbații, în funcție de zodie

 

Încă visez la o lume în care bărbații care interacționează cu femei, de la munca la distracție, să nu mai reducă totul la sex, la aparențe și la propriile frustrări. Încă mai trag nădejde că femeile deștepte și puternice știu să-i pună la punct cu delicatețe de balerine și cu sfichiuiala de bici. Nu-i un păcat să fim frumoase și sexoase, dar pentru ei e păcat că nu pot ajunge la astfel de femei i doar prin glume de autobază își pot dovedi bărbația. Destule blonde sunt victimă glumelor proaste și de multe ori nedrepte, destule femei sunt considerate deștepte doar dacă-s de neprivit… Propun să găsim o cale de mijloc, domnilor – să va aduceți aminte, bunaoară, de mamele voastre. Acelea care v-au iubit și care precis nu v-au crescut ca pe niște bădărani care să jignească femeile pe care nu le pot dovedi. E o treabă foarte importantă, mai ales în crșterea copiilor – eu cresc un băiat care sigur nu va jigni vreo femeie, pentru că am avut o grijă aparte în a-l face să respecte și să fie civilizat cu absolut orice femeie. Și precis, cei care aveți fete de crescut, nu v-ați dori ca frumusețea lor să devină prilej de glume proaste pentru bărbați prea interesați de celebritate, ca să mai cântărească ce scot pe gură. Cam asta e problema, stiți doar – e deajuns să înceapă unul și… ceilalți, cu aceleași probleme, sar și ei să latre și să jignească orice femeie care le depășește competențele sexuale și intelectuale. Curaj, doamnelor, îi puteți pune la punct , dar cu riscuri – subestimarea lor poate deveni și mai violentă, când sunt în panică…

 

Mihaela Rădulescu - megan fox 1489504361 1024x512 150x150Foto: facebook.com

Citește și: Megan Fox crează lenjerie ca să intimideze bărbaţii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.