Mikke Korwin, eurodeputat: „Femeile sunt mai puțin inteligente!„

Mikke Korwin - mikke

Mikke Korwin, eurodeputat: „Femeile sunt mai puțin inteligente!„ Declarația din titlu nu este una de acum zeci de ani. Nici de pe vremea când femeile nu aveau dreptul de a vota. Este de acum câteva zile, de la o dezbatere ce a avut loc în Parlamentul European pe tema diferențelor salariale între femei și bărbați.

Janusz Korwin Mikke a luat cuvântul în cadrul acestei conferințe, iar ceea ce a spus a șocat întreaga asistență: „Femeile trebuie să câștige mai puțin decât bărbații. Pentru că sunt mai slabe, mai mici, mai puțin inteligente. Asta este tot!„

Citește și: M-am săturat de aroganți!

Reacția sa a stârnit reacții în întreaga lume, dar și în rândul colegilor săi din Parlamentul European: „Dacă ar fi cum vreți dumneavoastră, eu nu aș avea voie să fiu aici. Știu că vă doare că azi sunt multe femei care reprezintă cetățenii în condiții egale cu bărbații. Eu sunt aici ca să apăr femeile din Europa de bărbați ca dumneavoastră!„ Declarația aparține eurodeputate Iratxe Garcia Peres și a fost primită cu aplauze din partea întregii asistențe.

Korwin Mikke nu este la prima ieșire de acest gen, el fiind recunoscut în rând celor de la Parlamentul European drept un personaj care încearcă de fiecare dată să atragă atenția asupra sa. De data aceasta, se pare că va avea parte și de o amendă pe măsură.

Sursă foto: dailysabah.com

Citeste si: Ce vizităm în București? Locuri neștiute, pline de magie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.