Ministerul Sănătății a lansat linia verde anticorupție!

ministerul sănătății - vlad voiculescu

Ministerul Sănătății a lansat linia verde anticorupție! De câteva zile, la inițiativa Ministerului Sănătății, funcționează o linie telefonică unde pot fi reclamate cazurile de corupție din spitale.

„Un nou pas vine astăzi, în lansarea liniei verzi anticorupţie, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, mai exact cu Direcţia Generală Anticorupţie, cu Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi cu Direcţia Naţională Anticorupte. Orice român va putea sesiza telefonic cazurile de corupţie din sistemul sanitar, de la cazuri de condiţionare a actului medical, până la concursuri de angajare trucate sau achiziţii cu dedicaţie, orice va putea fi raportat prin linia verde anticorupţie”, a declarat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, vineri, la lansarea acestei linii telefonice.

„Aproape în fiecare săptămâna de când sunt ministru am semnat trimiterea unui dosar de posibilă corupţie către Parchet, către DNA sau către alte autorităţi competenţe”, a susţinut Vlad Voiculescu, adăugând că Ministerul Sănătăţii are, încă, o capacitate scăzută în ceea ce priveşte descoperirea cazurilor de corupţie.

Acesta a comparat corupţia din sistemul de sănătate cu o pânză de păianjen pe care „pândesc păianjeni feudali, fără scrupule, care fac din viaţă pacienţilor şi din sănătatea acestora o afacere”.

Sursă foto: adevărul.ro

Citește continuarea pe Wall-Street.ro

ministerul sănătății - spitalulfloreasca 150x150Citeste si: Medicii de la Spitalul Floreasca, citați la DNA. 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.