Ministrul Florin Jianu a demisionat!

Florin Jianu - florinjianu2017 605x

Ministrul Florin Jianu a demisionat! Primul ministru din guvernul Grindeanu care a decis să demisioneze ca urmare a protestelor din ultimele zile este Florin Jianu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Într-o postare de pe Facebook, acesta și-a motivat astfel decizia:

gândesc la viitorul ţării mele, ţării noastre, a tuturor, viitor pe care trebuie îl scriem cu onoare şi cinste, nu cu impostură şi minciună. România nu merită ce i se întâmplă acum, românii nu merită ce li se întâmplă acum! Am pregătit acest mesaj încă din seara celebrei şedinţe de guvern, am amânat însă decizia sperând gândul bun sau măcar presiunea străzii îi vor determina pe cei care au greşit conceptual dar şi pe cei care au acţionat, aibă onoarea de a îşi repara ,eroarea’ şi ne continuăm liniştiţi activitatea. Dacă ei nu au făcut-o două zile, poate acest exemplu le va fi util.„

România este în aceste zile scena celor mai mari proteste de după 1989, proteste generate de gestul guvernului de a emite o ordonanță de urgență care modifică Codurile Penale și care, spun surse avizate, pun o frână foarte puternică în lupta anti corupție. Inclusiv ambasadele  SUA, Franţa, Germania, Olanda, Belgia si Canada au transmis, într-un gest diplomatic fără precedent, un mesaj comun prin care se arată îngrijorate de evoluția situației de la București.

Gestul ministrului Florin Jianu vine și în contextul în care doi lideri ai PSD au făcut același gest: Ciprian Necula și Aurelia Cristea anunțând că demisionează din partid ca urmare a tot ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Sursă foto: capital.ro

Florin Jianu - lasilor 150x150Citeste si: Femeia de la proteste

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.