Cât de BINE mint BĂRBAȚII în funcție de zodie

- mint barbatii 1024x627

Vrei să știi cât de bine minte bărbatul tău? Fiecare zodie îi predispune pe domni să fie mai sinceri sau inventeze câte o minciună. Unii o fac din comoditate, alții pur și simplu așa sunt construiți. Cât de BINE mint BĂRBAȚII în funcție de zodie

Berbec – Bărbatul Berbec este bun la minciuni şi se foloseşte de lucrul acesta că să iasă din conflicte sau să facă o impresie bună. El minte şi la serviciu, şi în familie şi în cercul lui de prieteni. Atenţie, vă minte cu zâmbetul pe buze!

Taur – Babatul Taur minte din lene, nu este un mare mincinos. Ca să scape de gură ta sau când îi este lene să facă ceva, inventează o minciună. În relaţiile de cuplu este ca o carte deschisă şi nu îi este ruşine cu ceea ce este.

Gemeni – Bărbatul Gemeni se pricepe la cuvinte, la comunicare şi se pricepe să zică o minciună. Trebuie să-l cunoşti foarte, foarte bine că să-ţi dai seama când minte. Dacă vede că are succes, va continuă să te mintă.

Rac – Minciunile bărbatului Rac sunt nevinovate, de multe ori inventează poveşti doar că să te impresioneze, să-l crezi mai ” bărbat”.

Leu – Bărbatul Leu este unul dintre marii mincinoşi ai zodiacului. Persoanele care îl cunosc bine îşi dau seama când minte. El face asta că să impresioneze, să aibă cât mai multă admiraţie şi laude.

Fecioara – Bărbatul Fecioara se pricepe la minciuni şi nimeni nu-şi da seama când le spune. Ştie să joace un rol şi să se prefacă, iar tu ai zice că nu este capabil să zică vreo minciună mică.

Vezi continuarea: kfetele.ro

- 64960ca252d18450320a2d08a318daa8 1 150x150

 

 

Citeste si : 10 de lucruri care NU trebuie să le spui unei FEMEI

 

 

Ai un text pe care vrei să-l faci cunosccut? Il facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la mine: emmazeicescu@gmail.com

Foto: sensualblissvoyager.wordpress.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.