Simţi nevoia să redecorezi? Mergi pe MOBILĂ FUTURISTĂ

MOBILĂ FUTURISTĂ - MOBIL   FUTURIST
Galerie Foto

MOBILĂ FUTURISTĂ - 12512343 855099124617082 730334330228149950 n 3 150x150Text de Andreea Panait –  Arhitect

Simţi nevoia să redecorezi? Mergi pe MOBILĂ FUTURISTĂ. Gigantul producător de mobilă suedez se pregăteşte să lanseze în primăvara anului 2017 o colecţie capsulă,  în linii futuriste. Colaborarea cu 21 de designeri promite să fixeze pe harta pasionaților de mobilă,  produse de calitate, la un preț accesibil. Pe lângă piesele clasice, vei găsi o linie experimentală, lansată o dată la câţiva ani.

Designerii cred că viitoarea colecţie va fi cea mai experimentală de până acum. Provocarea cea mare rămâne totuși crearea unor obiecte de mobilier care să fie folosite indiferent de spaţiu, mai ales dacă le iei cu tine când te muţi în casă nouă!

Designerul Anna Granath ne demonstrează că se poate experimenta, prin realizarea unor dulapuri  de bucătarie din sticle de plastic reciclate într-o combinatie armonioasa cu blatul delemn ( vezi galerie foto).  Un alt element din nou colecție este scaunul Odger ( vezi galerie foto) –  70% plastic reciclat și 30% lemn. Va fi disponibil în nuanțe de alb, albastru și maro . Colecţia anului 2017 se concentrează pe noi  tehnici de design și materiale proaspete. 

MOBILĂ FUTURISTĂ - MOBIL   FUTURIST   4

Ce se poartă în 2017? 

  • Obiectele  realizate din materiale reciclate : plastic, lemn sau sticlă.Vor folosi până şi resturile de plastic neutilizate în urma ambalării produselor proprii. Motto?  Zero pierderi !
  • Obiecte pliabile foarte versatile, care onorează spațiile mici și surprind prin modul în care pot fi utilizate.
  • Produse realizate prin tehnici de ultimă ora precum printarea 3D – foarte frecvent adoptată de producatorii de mobilă in ultima perioada. Tehnica oferă o libertate extraordinară în realizare, astfel că devine din ce in ce mai iubită și în acest domeniu! Piesele în culori tari și formă îndrăzneață vor putea fi cu succes accente în casa ta, dacă sunt folosite singular!
  •  Comfortabilitate – esențială dar nu suficientă. S-a urmărit crearea unor produse care să ofere pe lângă funcționalitate, bucuria utilizării în sine, aceea de a deține un obiect și de a-l face parte din personalitatea casei tale.

foto: www.cotemaison.fr/ curbed.com/ ikea.com

MOBILĂ FUTURISTĂ - MOBIL   FUTURIST   8 150x150Citeste si tu: Casa, dulce casa. Aplicatii care te ajuta sa iti amenajezi cuibul!

Ai si tu un sfat pentru amenajarea casei? Îl facem cunoscut în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimte-l la mine: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. D[-ne un LIKE – Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.