Nu știi cum să te îmbraci de Revelion? Iată 10 sfaturi!

sfaturi - 4 most trendy and out class look for new year eve 4

Nu știi cum să te îmbraci de Revelion? Iată 10 sfaturi! Subiectul „cum mă îmbrac de Revelion„ devine, încă de pe acum, cea mai arzătoare problemă din viața oricărei femei. Nici nu mai contează guverne, alegeri, războaie, totul se învârte doar în jurul ideii de a străluci în noaptea dintre ani.

Brightside.me a realizat lista celor mai importante sfaturi ale figurilor marcante din industria modei:

„Înainte de a ieşi din casă, uita-te în oglindă şi scoate-ţi un accesoriu.“ (Coco Chanel)

„Niciodată nu este prea mult atunci când vine vorba de alegerea pantofilor. Multe femei cred că aceştia sunt lipsiţi de importanţă, dar dovada reală a eleganţei unei femei stă în pantofii pe care îi poartă.“ (Christian Dior)

„Există o adevărată vulgaritate în modul în care se îmbracă femeile în zilele noastre. Ele arată prea mult şi se străduiesc prea tare. Nu înţeleg unde este linia între sexy şi vulgar.“ (Roberto Cavalli)

„Feriţi-vă de originalitate. La femei, originalitatea în ceea ce priveşte moda poate duce la carnaval.“ (Coco Chanel)

„Investeşte în pantofi de bună calitate, curele, genţi, cravate şi alte asemenea şi vei putea să reinventezi ţinutele tale din nou şi din nou. Ceasul tău este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le vei cumpăra; spune multe despre tine.“ (Giorgio Armani)

„Persoanele cu bun gust poartă bijuterii. Toţi ceilalţi trebuie să poarte aur.“ (Coco Chanel)

„O femeie adevărată nu este interesată să aibă mulţi bărbaţi la picioarele ei, ci unul la înălţimea ei.“ (Carolina Herrera)

„Nu fi în tendinţe. Nu fi victima modei, decide ce doreşti să exprimi prin modul în care te îmbraci şi cum trăieşti.“ (Gianni Versace)

„Parfumul este accesoriu nevăzut, dar care poate fi de neuitat. El vesteşte sosirea ta şi prelungeşte plecarea.“ (Coco Chanel)

„O femeie fără o pălărie nu este complet îmbrăcată.“ (Christian Dior)

Sursă foto: coolturamall.ro

Citește continuarea pe Adevărul.ro

sfaturi - kate middleton earrings 0 150x150Citeste si: Tiara prințesei Diana a făcut iar senzație la Buckingham!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.