Ești un model pentru copilul tău?

model pentru copilul tău - 15941750 10209931012126854 1250520426 n

Ești un model pentru copilul tău? Dacă mă gândesc la asta mă ia cu tremurat, copiii au nevoie de răbdare ..iar eu sunt agitată toată. Glumesc, treaba cu copiii e complicată abia atunci când ai uitat să te joci. Pentru că ne pregătim de ultimele zile petrecute în vacanță, azi ne-am făcut de cap.

A fost o reală aventură, mai ales că am încercat amândoi să nu umplem bucătăria de vopsea. Ce să faci când desenele animate nu îți mai ajung și cel mic ar vrea ceva activitate? Ce să faci când afară ninge viscolit, deci să ieși în  parc nu e o opțiune? Noi am mers pe culoare, pensule și colorat lângă calorifer. Căldură, haos și Idris!

model pentru copilul tău - model pentru copilul t  uCiteste si: Când te apucă arta în weekend! Cine n-are pat, să-și facă

Nu contează că s-ar putea să fi distrus un tricou, important este că el a văzut cum prind culoare urechile  lui Dumbo , așa cum se numește unul dintre prietenii lui dragi. Aveam în casă și câteva tuburi profesionale de vopsea în ulei, dar de data asta, pentru că era un proiect de făcut împreună cu puiul, am mers pe vopsea în ulei de la magazinele pentru copii. Se șterge mai ușor și nu ai nevoie de dizolvant sau ulei de in… ca să o folosești.

 

Ești un model pentru copilul tău? Am ajuns la concluzia că a fi model presupune de fapt să îi oferi  alternative, nu neapărat să îi arăți drumul. Nici să-l lași de izbeliște, să fie independent și cam atât, nici să-i spui tu cam ce ar trebui să aleagă-n viață.

model pentru copilul tău - 15879182 10209931012086853 1055803444 n

Părinții sunt niște ghizi ( că tot am terminat cursul de ghid turistic!), mie așa îmi place să cred. Părinții sunt cei care trebuie să îți prezinte oferta, să te țină safe și să te ajute să ajungi la destinație. Mama sau tata nu trebuie să trăiască prin tine, nereușitele lor. Cât mi-a plăcut mie ideea de a  picta, nu înseamnă că Idris e musai să aleagă asta. Dar de distrat ne putem distra, nu?

Eu sunt un observator, rolul meu este să îi observ abilitățile, talentul, înclinațiile și să îl ghidez încet spre destinația care îl va face fericit. Și dacă o să vrea să fie doctor? Asta e…cine sunt eu să spun nu? Și dacă o să calce pe urmele lui tati și o să vrea să cânte? Vocea României scrie pe el! Ha!

În altă ordine de idei, ar trebui să încercați să colorați. Vă relaxează, vă motivează și poate vă vine gândul de o afacere profitabilă.

Un banut pentru zile negre, nu strică niciodată. Vrei să vezi cum schimbi un obiect vechi într-unul cool?  Uite aici: Cum sa transformi o vechitura in obiect de decor!

 

Si ca sa te ajut un pic… uite și un tutorial simpatic:

 

model pentru copilul tău - DSC 9794 150x150Citeste si: Cum am facut față vaccinării? Cu încredere

Ai si tu o poveste despre copilarie? Trimite-o la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE: Perfect Imperfect 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.