Moringa – planta miracol prea puțin cunoscută!

moringa - moringa 1024x642

Moringa – planta miracol prea puțin cunoscută! Despre medicina naturistă și despre plantele care pot face adevărate miracole în lupta cu unele boli s-a tot vorbit. Mai puțin cunoscută pe la noi, moringa este o plantă cu beneficii incredibile în vindecare cancerului.

Cancerul a făcut multe victime în ultimii zeci de ani, aşa că oamenii încearcă să găsească modalităţi prin care să fie protejaţi. Chiar dacă nu poţi să faci nimic să-ţi îmbunătăţeşti genele, există alţi factori cauzatori de cancer pe care, însă, îi poţi controla. Cea mai bună modalitate de a ţine departe orice formă de cancer este combinaţia dietă sănătoasă şi mişcare. Şi apropo de alimentaţie: există o anume plantă care poate vindecă până la cinci forme de cancer.

Localizată în Himalaya plantă această poate ajută oamenii să-şi îmbunătăţească în diverse moduri starea de sănătate. Nu mulţi oameni au auzit despre ea însă lucrurile se vor schimbă, cu siguranţă, după ce vor află despre beneficiile oferite de această plantă. Nu doar că previne cinci tipuri de cancer, însă conţine mulţi nutrienţi şi antioxidanţi ce vindecă multe alte boli.

Plantă de care vorbim se numeşte Moringa şi creşte în Himalaya, Pakistan, Afganistan, India şi Bangladesh. În medicină sunt folosite toate componentele sale, de la seminţe, flori, rădăcini, frunze până la coajă ei. Potrivit WebMD, Moringa poate fi de folos în următoarele afecţiuni: anemie, artrite, astm, cancer, constipaţie, diabet, diaree, boli ale gingiilor, dureri de cap, probleme ale inimii, hipertensiune, boli autoimune, infecţii, spasme intestinale, dureri ale încheieturilor, pietre la rinichi, reducerea umflăturilor, dureri la stomac, probleme cu tiroidă şi ulcere.

Sursă foto: moringafarms.com

Citește continuarea pe Sfatulpărinților.ro

moringa - Screenshot 168 150x150Citeste si: De ce vrei să evadezi?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.