Moș Crăciun vine sigur! Canada i-a reînnoit licența de pilot

Moș Crăciun - mos craciun sanie shutterstock 800x566

Moș Crăciun vine sigur! Canada i-a reînnoit licența de pilot. Așa cum îi șade bine celui mai iubit Moș din lume, și Moș Crăciun vrea să fie sigur că face totul în deplină legalitate, astfel încât nici unul din noi să nu fie lipsit de bucuria sosirii sale în seara de Crăciun.

Moș Crăciun și-a reînnoit licența de pilot comercial trecând cu bine atât testul scris cât și pe cel medical – în ciuda nivelului puțin cam ridicat de glicemie – și este apt să zboare de Crăciun, a anunțat joi Departamentul de Transport din Canada, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Ministrul canadian al Transporturilor, Marc Garneau, fost astronaut, a aprobat reînnoirea licenței de pilot a lui Moș Crăciun, după cum se arată într-un mesaj video transmis pe Twitter de Transport Canada. „Moș Crăciun, am vești bune pentru tine, încă o dată ai performat la testul pentru licența de pilot, așa că iată certificatul!”, spune Garneau în mesajul său către bărbatul cu barbă albă, îmbrăcat în costum roșu cu blăniță și cu mănuși negre.

Clipul video îl prezintă pe bărbatul în vârstă care parcurge testul de măsurare a acuității vizuale la care trebuie să citească literele ”H” și ”O”. În plus, acesta trebuie să predea și o probă de urină pentru analize.

”Sănătatea ta este bună. Nivelul glicemiei este puțin crescut, dar ești apt de drum, așa că veștile sunt bune”, îi mai spune Garneau lui Moș Crăciun care răspunde cu râsul său caracteristic.

Garneau profită de ocazie să îi reamintească Moșului să conducă în siguranță: ”Nu folosi telefonul mobil și nu scrie mesaje în timp ce conduci sania prin văzduh”.

Sursă foto: europafm.ro

Sursă știre: Puterea.ro

Moș Crăciun - image1 150x150Citeste si: Ce să faci să-ți meargă bine de Crăciun

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.