Ana Munteanu, noua voce a României!

Ana Munteanu - ana munteanu

Ana Munteanu, noua voce a României! Într-o finală marcată și de un moment special dedicat memoriei Regelui Mihai, show-ul Pro TV ”Vocea României” și-a desemnat câștigătoarea în concurenta din echipa Smiley, Ana Munteanu.

În deschiderea show-ului difuzat de Pro TV vineri seară cele patru finaliste au interpretat melodia „Amazing Grace”, momentul reprezentând un omagiu adus Regelui Mihai I. Juriul şi publicul s-au ridicat în picioare şi au ţinut un moment de reculegere.

Citește și: [VIDEO] Inna ne duce în ”Nirvana”!

Cei patru antrenori şi prezentatorul emisiunii, Pavel Bartoş, au purtat ţinute sobre. „Vă mulţumesc din tot sufletul că aţi avut încredere în mine. Această piesă este pentru voi”, a spus Ana Munteanu, dedicându-i publicului piesa „La Boheme”. Ana Munteanu, concurenta lui Smiley la Vocea României 2017, este din Chișinău și este elevă la Liceul de muzică „Ciprian Porumbescu”, unde studiază xilofon, tobe și pian. Ea a participat la mai multe competiții, la care a câștigat locul I.

Pe cel de-al doilea loc s-a situat Meriam Jane Ndubuisi, pe locul al treilea, Zsuzsana Cerveni, iar pe cel de-al patrulea loc, Andrada Creţu. Ana Munteanu a interpretat în finală melodia „De Unde Vii La Ora Asta”, în duet cu Smiley, antrenorul ei, piesa „La Boheme” şi cu melodia „Prayer”, în duet cu Marcel Pavel.

Sursă foto: Vocea României Facebook


Vocea Romaniei 2017 – Finala: Ana Munteanu Marcel Pavel – Prayer pe vocearomaniei.protv.ro

Continuare știre pe Știripesurse.ro

Ana Munteanu - ed sheeran 150x150Citește și: [VIDEO] Cele mai viralizate clipuri ale anului 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.