Muppets Show , in premiera in Romania!

- timthumb

 

Text de Ramona Iamandi

- 11146601 858064907610620 6905253282723323215 n 150x150

E marti seara  si m-a lovit asa… o stare. Nu stiu exact sa ma descriu. Tu ce faci cand esti plictisit?  Fumezi o tigara, deschizi o carte, vezi un film bun?  Mie imi place sa rad, asa ca am recurs la tratamentul sigur – The Muppets Show. In toata goana asta dupa job si bani, uitam sa radem. Asa ca vreau sa va ofer ceva care sa va mai destinda. Inainte sa dati play, trebuie sa stiti ca faimoasa trupa de papuşi vine in premiera  in Romania, cu spectacolul Sesame Street Live. Se va intampla anul viitor, in luna martie, scriu cei de la bzb.roTurneul „Papuşile Muppets – Sesame Street Live – Elmo Makes Music” ar fi trebuit sa aiba loc in perioada 17 – 22 noiembrie 2015, insa s-a amanat pentru luna martie a anului viitor. Motivul?  Salile unde urmau să se desfasoare spectacolele prezintau unele inconvenienţe, anunţa organizatorii într-un comunicat de presa.

- timthumbfoto: infomusic.ro

„Dupa  tragicul eveniment din 30 octombrie de la clubul Colectiv, orice organizator de spectacole responsabil devine mult mai atent si  mai circumspect privind spatiile de desfasurare a evenimentelor. Dintre cele sase sali, una singura s-a dovedit a fi absolut în regula (Sala Palatului, Bucuresti), in timp ce celelalte prezina , deocamdata, unele inconveniente, care ne determina sa amanam acest turneu atat de asteptat de cei mici si de parintii  lor”.(sursa: bzb.ro)- article 2442334 187DC42000000578 647 634x821

Păpușile Muppets (în engleză The Muppets) sunt un grup de personaje păpuși cunoscute pentru stilul absurd, burlesc și auto-referențial de comedie schițată. După ce au fost create în 1955 de către Jim Henson, ele au devenit o franciză Disney de mass-media, care cuprinde filme, seriale de televiziune, înregistrări muzicale, publicații tipărite și alte mijloace media asociate cu personajele The Muppet Show. Henson a declarat că cuvântul „Muppet” a fost creat ca o combinație a cuvintelor „marionette” și „puppet„, dar, de asemenea, a susținut că este un cuvânt pe care l-a inventat.[1] Păpușile Muppets au debutat în televiziune cu programul Sam and Friends, care a fost transmis local de WRC-TV în Washington, D.C. din 1955 până în 1961.(sursa : wikipedia)

Păpușile Muppets au reusit sa transmita copiilor(  si adultilor)  ce este iubirea si toleranta prin jocuri, cantece si scenete. De-a lungul timpului productia a primit 159 de premii si opt premii Grammy. Serialul a avut invitati celebri, cum ar fi Johnny Cash, Cameron Diaz ori Katy Perry, David Beckham sau  prima doamna a Statelor Unite, Michelle Obama. Acestia ajuta personajele Muppets sa le explice copiilor diverse cuvinte si expresii.

Ziceam ceva de  Michelle Obama? Iata!

 

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.