Ne naștem fetițe, murim răsfățate!

Ne naştem fetiţe - galerie 8 1024x452

Ne naştem fetiţe. Murim răsfățate! Suntem mici şi vrem să fim mari. Ne punem şorţ, începem să ne agităm prin bucătărie, ne coafăm, furăm rujul mamei, doar …doar să facem saltul şi să fim mari. Nu ne dăm seama când trece timpul şi pierdem esenţialul – linistea aia de copil care vânează pantofii cu toc ai mamei.

Trece timpul şi ne îndrăgostim iremediabil, până la următorul. Declarăm iubire, la nesfârşit, eşuăm,  ne certăm,  urlăm şi …nimic. Ajungem la maturitate, și avem standardele atât de sus că nu ajunge nici dracu la nivelul aşteptărilor noastre. Partea proastă e că tot noi rămânem plânse şi dezamăgite, la final!

Citeste si: Femeia imperfectă e….perfectă!

Apropo de standarde Înalte, se spune că : ” Pe o femeie trebuie să o iubești atât de tare, încât să nu-și dea seama că cineva o poate iubi mai mult.” Uneori, mi se face milă de bărbați. Acum îi vrem, acum îi trimitem la plimbare! Ne place jocul, ne place căutarea, dar când ne lăsăm vânate, începe circul.  Dacă nu mă ia în braţe, de ce nu mă ia? Dacă mă ia un braţe, de ce o face? Dacă nu primim atenție, ne umflăm în pene. Dacă ne sufocă, cerem spațiu! Dacă ne pune inima pe jar, nu e bine. Dacă nu ne pune inima pe jar, ne plictisim. Apoi, punem milioane de întrebări, disecăm firul în 444 …şi concluzionăm. Nu e îndeajuns de bun! Mai ales că uneori, femeile  se îndrăgostesc mai mult din plăcerea de a fi iubite decât aceea de a iubi. Sau nu e așa?

Suntem diferiți și asta ne mănâncă tot timpul!


Ce să zic, ei, victime sigure! Până când victimele învaţă jocul …şi orice feneie, oricât ar fi de tare, se îndrăgosteşte iremediabil! În concluzie, nu aştepta că el să te iubească până la Dumnezeu. Şi el e om, poate înţelegem asta până la final!

Follow: Fotograv

Ne naştem fetiţe - sutiene 150x150Citeste si: 6 sutiene pe care orice femeie trebuie să le aibă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.