Ne reinventăm sau murim!

Ne reinventăm sau murim! - 17793430 10210722872842877 57946256 n

Ne reinventăm sau murim! Nu toţi putem. Nu judec, doar îmi pare rău. Am să mă întorc puţin în timp, acum mulţi ani, când am început să moderez emisiuni, la Realitatea TV. Cum nu eram încă obişnuită cu Breaking News-urile, îmi pregăteam emisiunile foarte conştiincios. Şi când să începem, se întâmplă ceva.

Totul se dădea peste cap şi vorbeam despre vreo situaţie de urgenţă. Am plâns într-o zi, de ciudă, recunosc. Se dusese dracului documentarea mea şi trebuia să învăţ să o duc din mers, pe baza cunoştinţelor generale şi cu ajutorul invitaţilor, în speranţa că îi prindeam pe subiect. Uneori era jale…

Citeste si:30 de lucruri pe care trebuie să le faci înainte de 30 de ani

Ce am învăţat din asta? Să duc lucrurile din mers, ca un bulgăre care se rostogoleşte. Am mai învăţat că flexibilitatea în gândire şi în viaţă e super mega importantă. Adaptarea vine la pachet cu acceptarea unor situaţii care îţi dau viaţă peste cap. Abia la final vine reinventarea!

  • Ne reinventăm de fiecare dată când ne despărţim, când învăţăm să fim din nou doar noi înşine. Poate fi complicat uneori, credeţi-mă …ştiu cum e!
  • Ne reinventăm de fiecare dată când pierdem un contract sau câştigăm o lupta. Suntem de fapt într-o reinventare continuuă, de când ne naştem până murim.
  • Ne reinventăm ca ființe când devenim părinți. Brusc, nu noi suntem prioritari, ci puiul, iar sacrificiul ăsta ne umple inima de bucurie

Citeste si: Totul despre sex – cele mai ciudate curiozități despre sexualitate

Fiecare generaţie va culege ceea ce a semănat fosta generaţie, spune un intelept proverb chinezesc.De fapt, reinventarea este ocazia de a schimba ceea ce a fost cu ce va fi.  Nu e asta fabulos? Să ai ocazia să devii mai bun…? S-auzim de bine!

(C) Fotograv

CNe reinventăm sau murim! - manichiura 150x150iteste si: Fă-ți manichiura acasă în 5 pași

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.