De ce ai nevoie de un fotograf profesionist? Botez, şcoală, nuntă…

fotograf profesionist - Fotograf Botez ONXMEDIA 2

De ce ai nevoie de un fotograf profesionist? Botez, şcoală, absolvire, nuntă, maternitate….Sunt câteva dintre cele mai importante evenimente prin care trecem pe parcursul vieţii. Momente fericite, momente care ne definesc ca personalitate, ca mod de viaţă, momente de care ne aducem aminte cu plăcere. Voi cum le-aţi surprins în imagini? Vă plac fotografiile de atunci, sunteţi mulţumiţi de albumele voastre de amintiri?

Trăim într-o perioadă în care suntem asaltaţi de noile tehnologii, de gadgeturi care promit să facă tot mai multe, mai repede şi mai bine. Ne-am obişnuit să fotografiem cu telefonul, să înregistrăm imaginile din vacanţe în format digital. Unele au ieşit bine, altele nu. Imagini neclare, mişcate, în care nu ne place cum arătăm, fotografii întunecate, arse.

Se întâmplă asta pentru că nu toţi ne pricepem la fotografii, la filmat. Şi, în plus, aparatele folosite nu sunt capabile să preia imaginile la adevărata lor valoare, să ne facă să arătăm mai bine, să ne avantajeze.

În astfel de momente intervine rolul unui profesionist. Un fotograf de nunta, de exemplu, va stii cum sa realizeze fotografiile care să ne avantajeze, pe care să le prezentăm cu plăcere şi satisfacţie cunoscuţilor. Un fotograf de nuntă, precum cei asiguraţi de profesioniştii de la ONXMedia, va ştii cum să se folosească de lumină, de umbre, când să surprindă cel mai bun instantaneu.

Ştiaţi că, de exemplu, biserca este unul dintre cele mai dificile locuri în care pot fi realizate fotografii de calitate? Spaţiile sunt, de regulă întunecate, iar atunci când sunt luminate artificial, îşi transferă strălucirea către oamenii din înăuntru. Acesta este motivul pentru care, la cununia religioasă, dacă faci o fotografie cu telefonul există mari şanse să îţi iasă prost. Culorile feţelor vor căpăta o tentă portocalie, iar diferenţa dintre rochia albă a miresei şi cei din jur va arde imaginea.

La biserică este, astfel, necesar să ai un fotograf de nuntă profesionist. El va folosi un aparat cu un senzor dedicat, va realiza instantaneele cu lumini speciale care contrabalansează jocul de umbre şi efecte luminoase şi va găsi cele mai bune momente în care să vă surprindă, pentru ca în imagini să nu păreţi surescitaţi, transpiraţi etc.

Un fotograf profesionist este alegerea excelentă şi în cazul unui botez, realizat în acelaşi mediu provocator din punct de vedere al ambianţei. Un fotograf de botez, precum cei asiguraţi de ONXMedia, va surprinde cele mai frumoase fotografii cu bebeluşul, cu părinţii, cu familia. Asta pentru că ştie din start care este ceremonialul, cunoaşte locul, îşi aşează luminile în aşa fel încât să realizeze cele mai bune fotografii.

Şi nu numai biserica reprezintă un mediu provocator. La fel şi restaurantul, fie că este vorba de nuntă sau botez. Jocurile de lumini, numărul mare de oameni, alternanţa de momente speciale ce au loc pe parcursul petrecerii, toate acestea sunt cunoscute de un fotograf profesionist.

Un fotograf de nuntă va ştii când să surprindă mirii la dans, va avea grijă să facă fotografii cu toate rudele şi prietenii, va realiza sute de fotografii, le va prelucra digital, iar voi veţi avea, cu siguranţă, de unde alege. Poţi face asta cu un telefon? Mă îndoiesc că, atunci când se sting luminile ca să apară tortul, o să îţi iasă poze de calitate!

fotograf profesionist - justin bieber 150x150Citește și: [VIDEO] Cum arătau vedetele când erau copii?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.