Nicole Kidman, Queen of Desert!

- nicole kidman vogue august 2015 cover 012 1024x628

Nicole Kidman imi ramane in memorie pentru doua lucuri. A se nota ca nu sunt  cinefila si poate gresesc. A fost sotia lui Tom Cruise si a jucat superb in Eyes Wide Shut. In rest, ultimele barfe vorbesc despre operatii estetice in exces, spre disperarea lui Keith Urban, sotul actritei. Nu pot sa contest gurile rele. Cand ajungi sa arati asa, e  momentul  sa realizezi ca  e un pic cam mult retus!- Nicole Kidman Plastic Surgery 1024x847

 

Cat despre anul asta, 2015  a insemnat pentru Nicole Kidman proiectul Queen of Desert. Cei de la Vogue prezinta in numarul din luna august, cateva fotografii cu actrita, din timpul filmarilor.  Ce a insemnat Queen of Desert?  In primul rand, o provocare pentru familia Kidman -Urban si mai ales  pentru cele doua fetite ale cuplului. Nicole Kidman: „Eu si Keith spunem mereu, Noi plecam in turneu, Noi filmam!  Familia trebuie sa faca asta impreuna!”

Drama  Queen of Desert este este inspirata din  povestea vietii scriitoarei Gertrude Bell. Cine mai joaca in film?  James Franco, Damian Lewis and Robert Pattinson. Pe langa Queen of Desert , pe Nicole o puteti vedea in Secret In Their Eyes, impreuna cu Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor  si The Family Fang.

 

- nicole kidman vogue august 2015 cover 04 1024x683

Nicole Kidman: „Sunt interestă să interpretez personaje de diferite naţionalităţi, femei diferite; simt că nu sunt doar o persoană şi nu sunt definită de o singură naţiune.”

- nicole kidman vogue august 2015 cover 011 1024x628

Nicole Kidman:” Refuz să las să mă amărască ceea ce mi s-a întâmplat. Continui să cred întru totul în dragoste şi sunt deschisă spre orice mi se va întâmpla.” - nicole kidman vogue august 2015 cover 021 683x1024

Nicole Kidman: „Pentru a fi sexy, nu e obligatoriu să fii nud.”

 

Coperta Vogue–  August 2015- nicole kidman vogue august 2015 cover 05 730x1024Nicole Kidman: „Când abandonezi dorinţa de a controla viitorul, poţi fi mult mai fericit.”

foto: vogue.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.