Noul lider al PSD a fost votat în cele mai trăsnite locuri

- 11774312 1013905275287380 1864060539 n 620x4001

text de Claudiu Popa

Cabinele de vot pentru alegerile din PSD n-au ajuns la toată lumea. Aşa se face că, în unele zone din țară, social-democrații s-au văzut nevoiți să improvizeze locuri în care Liviu Dragnea să poată fi votat, cum a fost ordinul de la Bucureşti.

În lipsa unor cabine, nu puțini sunt cei care au votat bucătărie, în garaj, pe terasa şi chiar, în dulap! La Vârvoru de Jos, membrii PSD au intrat în sala de consiliu a Primăriei şi au constat că pentru ca votul lor să fie secret, trebuie să intre într-un dulap.

„Ca să mascheze aparenţele, primarul, care e şi liderul organizaţiel locale a partidului, a acoperit piesa de mobilier cu stofă roşie. Improvizaţia n-a funcţionat însă”, anunță Digi 24.

Bucătăria, sală de votare

Într-o altă comună, pesediştii au amenajat secția de vot pe terasa casei şefului local de partid. „Plouă, mai rezistăm. Ce să facem? Trebuie să rezistăm și în condițiile astea”, explica un membru PSD, potrivit aceleiaşi surse.

Şi gălățenii din comuna Folteşti au votat într-o bucătărie. Lenuţa Munteanu, primar: „Nu avem un sediu al partidului şi fiindcă e frig am zis să venim într-o locuinţă, e mai călduroasă. Avem condiţii mai bune aici  decât dacă ne ducem la Căminul Cultural unde este mare şi răcoros” În schimb, la Apahida (jud. Cluj) pesediştii au votat în garajul liderului local. Secția de votare a fost improvizată din bare de metal cu pereţi de carton, iar lângă ea a pus o urnă dintr-o cutie de carton.- 11774312 1013905275287380 1864060539 n 620x400

foto: botosaneanul.ro

La scrutinul PSD cu un singur candidat au participat 435.172 de membri PSD, adică 81,23%.  Cea mai mare prezenţă la vot a fost în Olt, Teleorman, Maramureş, Ialomiţa, Gorj, Galaţi şi Dolj. Prezenţă mai slabă a fost în Bacău, Cluj şi Vâlcea. În Bucureşti, prezenţa a fost de 85%. Rezultatele finale vor fi anunțate luni.

„Vreau să transmit un gând bun, un gând de prietenie și respect pentru fiecare membru psd care s-a prezentat la vot chiar daă a fost o zi grea, cu vreme urâtă. Nu voi avea nicio ezitare în a duce la capăt toate angajamentele pe care mi le-am luat în ultima perioadă, toate acțiunile de care am pomenit în ultima perioadă, chiar dacă, la un anumit moment, unele acțiuni pot produce supărare sau se poate să fie dureroase”. Aceasta a fost prima declaraţie a lui Liviu Dragnea, după alegerile pentru şefia PSD, la care a fost unicul candidat.

sursa : Jurnalistii.ro

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.