Nu am voie sa fiu sexy pentru ca sunt mama?

- jlo breakfastclub1

 

Jlo: „I’m not allowed to be sexy becsuse i’m a mom? It’s like, how do you think i got my children?”

Ce ar mai fi de spus despre ea?  Este frumoasa, puternica, celebra si mama!  Mai poate fi o femeie cu adevarat senzuala dupa ce are copii?

- jlo breakfastclub

 

Daca ma uit la Jlo, zic ca da! O femeie trebuie sa  ramana femeie si dupa ce aduce pe lume un copil. Se poate si cu gemeni. Mi-ar placea sa scriu un manifest. Femei din toata lumea…fiti femei si dupa ce deveniti mame! Unele dintre voi, recunoasteti, deveniti delasatoare dupa ce apare primul bebelus al familiei. Dar la al doilea? La al treilea… nu mai zic nimic. Ce se schimba in mintea unei femei dupa ce naste? Unde fuge adolescenta rebela care dansa pana dimineata in Vama? Nu mai ai putere sa faci lucruri pentru tine? E cazul sa iti revizuiesti atitudinea. Ok, Jlo are o cariera publica, nu-si permite sa fie sleampata. Dar tu? Daca nu o faci pentru tine, fa-o pentru barbatul tau si pentru copilul care te priveste in fiecare zi. Gandeste-te, ei ce vad? Un om blazat, neingrijit, cu parul valvoi, cu haine pe care inca troneaza piureul de morcovi de la pranz.

 

- 10 sidebar 800x1200 vn1

Asa ca fa un exercitiu. Mama-i mama pan’ la pranz! Dupa ora 12 nu mai ai niciun motiv sa ramai in pijamale. Fii cocheta, joaca-te, razi, mergi la sala, nu uita de machiaj, ramai adolescenta din Vama, ramai senzuala. Fii puternica, fii frumoasa!

- 4 sidebar 800x1200 vn1

 

- mobile intro 320x324 vn1

 

Live & Believe

 

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.