13 motive pentru care nu aveți succesul meritat

nu aveți succesul - nu ave  i succesul 1024x683

13 motive pentru care nu aveți succesul meritat.Dacă nu vă aflați acolo unde considerați că ar trebui să fiți din punct de vedere profesional, probabil că vă întrebați deseori de ce vi se întâmplă acest lucru. Concentrați-vă asupra celor mai comune cauze pentru a reuși să vă dați seama de ce nu aveți succesul pe care considerați că-l meritați. Acestea sunt 13 probleme comune prezentate de către inc.com.

1. Nu aveți încredere în voi.

Dacă nu credeți cu tărie faptul că puteți avea succes, nici nu veți încerca să-l obțineți. Câteodată, trebuie să vă convingeți pe voi înșivă că puteți face ceva, pentru a realiza că puteți cu adevărat.

2. Sunteți negativiști.

O persoană cu o mentalitate negativistă va găsi dificultăți în orice oportunitate. În schimb, puteți adopta o gândire pozitivă – deveniți genul de persoane care văd oportunitățile din fiecare dificultate.

3. Alegeți calea cea mai ușoară.

Lipsa problemelor nu înseamnă succes. Pentru a atinge succesul, va fi nevoie să vă străduiți foarte mult. Țineți minte, succesul nu va veni singur la voi – trebuie să faceți voi personal tot posibilul pentru a-l obține.

4. Ați uitat care sunt obiectivele voastre

Dacă vreți să aveți succes, va trebui să vă setați obiective înalte și să vă hotărâți să nu vă oprească nimic până când reușiți să le îndepliniți. Primul pas este să vă decideți că nu veți rămâne pe loc.

5. Pierdeți prea mult timp.

Lenea este ingredientul secret al multor eșecuri.

Citeste si: Ce lucruri dezavantajează femeile în carieră

6. Sunteți mult prea perfecționiști.

Lumea reală nu răsplătește perfecționismul, ci oamenii care pot duce lucrurile la capăt.

7. Sunteți foarte ușor distrași.

Distragerile sunt foarte ușor de găsit, dacă le căutați. Dar distragerile împiedică acțiunea. Cel mai bun lucru de făcut este să ne înfometăm distragerile și să ne hrănim concentrarea.

8. Vă lăsați controlați de fricile voastre.

Frica vă va face să uitați de orice și să fugiți. Dar dacă vreți să aveți succes, trebuie să faceți lucrurile de care vă temeți cel mai mult și să înfruntați orice probleme apar. Deoarece frica poate fi, de multe ori, singura piedică în calea a tot ce vă doriți.

9. Nu acceptați schimbarea.

Să treceți mai departe nu înseamnă să uitați; înseamnă că v-ați învățat lecția și sunteți pregătiți să înfruntați noi provocări.

Citeste continuarea aici: Doru Dima

Foto: huffingtonpost.com

nu aveți succesul - selfiestick 150x150Citeste si: Imaginea zilei – viața e un băț. Băț de selfie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Citeste si...

Cele mai citite