Nu cred într-un singur suflet pereche!

suflet - emma12iunie

Nu cred într-un singur suflet pereche! Nu cred că ne aşteaptă în viaţa asta un singur suflet pereche. Ne adunăm, ne înmulţim, ne împărţim câte puţin în mai multe părţi, pentru fiecare om care ne intră în viaţă, cu voia noastră sau chiar fără.

Uneori my better half nu are legătură cu iubirea, uneori completările ne vin din felul în care rezonăm, ne completăm, ne ajutăm. Uneori, sufletul pereche e acolo, exact când ai nevoie. Fie că e sora, prietena dragă sau iubit.

Citește și: Rămâi tânăr!

Viaţa unui om nu este traversată de o singură etapă de dezvoltare, aşa că m-aş mira să avem nevoie de un singur om care să ne deschidă toate încuietorile, să rezolve toate puzzle-urile şi să ne poată duce mai departe. Ar fi o misiune cam grea pentru orice pământean.

Aşa că eu prefer lucrurile dintr-o altă perspectivă. Fiecare dintre noi luăm, „furăm”, învăţăm de la cineva. Fiecare are nevoie să simtă că trage şi este tras spre înainte. Sufletul pereche poate fi omul care e lângă tine, de la care simţi că ai ce să înveţi, cu care simţi că ai ce să împărtăşeşti, într-o conexiune simplă şi magică. Fiecare relaţie ar trebui să fie aşa, dar evident nu există o singură ecuaţie!

În loc să visezi la un singur suflet pereche şi să crezi că fizic eşti despărţit cumva de o anume jumătate, îţi propun o abordare mai realistă. Ia ce ai nevoie, acum! Mâine s-ar putea să fie mai greu. Oamenii merg zi de zi şi trec pe lângă oameni, iar din interacţiunea asta magică se nasc iubirile. Ce şansă să fi apucat să le trăim!

suflet - Screenshot 209 150x150Citește și: Imaginea zilei – Melania Trump s-a mutat la Casa Albă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.