Când NU ești JAVRĂ!

nu ești javrĂ - Writers live twice 1024x683

Când NU ești JAVRĂ. Am stat și m-am gândit la viața mea puțin. Acum că am și timp, o să am o relație și mai bună cu mine. Păi dacă nu mă pup eu ….Azi vreau să vă avertizez: Atenție ce îți dorești că s-ar putea să ți se întâmple. Am vizualizat în ultimele luni următorul scenariu:

  • Să stau la o cafenea și să scriu ce îmi trece prin cap
  • Să dezvolt afacerea online –  Perfect Imperfect
  • Să am timp pentru mine și familie

Am avut o revelație, azi când m-am așezat la Chocolat în Dorobanți, înainte și după o altă întâlnire. Eram la cafenea și scriam articole, aveam timp pentru mine și lucram să dezvolt comunitatea Perfect Imperfect. Bun așa, partea ciudată  în toată afacerea asta era treaba cu șomajul. Detalii! Suntem suma gândurilor noastre, să nu uitați asta! Binențeles, mai puțin când este vorba de loto. M-am gândit și la asta! Deocamdată mi-a ieșit doar prima parte, dar acum mi-e dor de voi, cei de acasă. Cum să facem să avem tot ce ne dorim fără să facem concesii? Complicat! Noroc că sunteți și aici. Vă simt aproape. De viitoarele proiectele din TV vorbim cu altă ocazie.

Adeptă a  gândirii pozitive, am realizat că treaba asta cu energiile pe care noi le transmitem funcționează în mai multe rânduri. Trimitem în univers  mii de gânduri în fiecare zi. Parte dintre ele devin realitate, ca proiecție a tumultului din noi. Suntem ca un vulcan care are nevoie să scoată din interior tot ce e mai bun. În unele cazul scoatem și ce e mai rău. Când NU ești JAVRĂ e simplu. Trimiți visul, chemi visul, vine visul!

Vă dați seama că există oameni care zilnic trimit mii de gânduri urâte, negative, dorințe de răzbunare, frustrare, clevetiri sau manipulări. Dragilor, ce trimitem…se întoarce înapoi! Uitați-vă la mine, tocmai mi s-a demonstrat.

By the way, s-a întâmplat ceva notabil azi? Înafară de „povestea romantica de tip viceprimar” Tudy – Firea?  Am râs, am râs mult! Am ocolit televizorul, mărturisesc!

Să nu uit, frumusețea zilei de ieri a fost construită din sutele de mesaje care mi-au trimis energie. Să vă spun cum se simte un om SUPĂRAT când este înconjurat de atâta dragoste? Este fabulos, îți vine să plângi, să râzi, să strigi,să spui…băi frate ce-mi faceți. Voi îmi faceți un mare bine, când alții mi-au făcut un mare rău. Vă iubesc!

Citeste si: BREAKING NEWS „Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia.”

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.