Nu mai am timp!

Nu mai am timp! - 15056737 1511465375536591 5531592039554088960 n

Nu mai am timp! Nu mai am timp să visez la cai verzi pe pereţi. Nu mai aştept că alţii să îmi rezolve problemele, le scot singură pe „tejghea”. Numai am timp să salvez oameni care nu vor să fie salvaţi. Viaţa e prea scurtă ca să o iroseşti, te-ai gândit la asta? Nu mai am timp să aştept bunăvoinţa sau să cumpăr răbdare. Vreau ce mi se cuvine, acum! Nu mai am timp să aştept reforme şi promisiuni deşarte.

Nu mai am timp şi nici chef să explic adevăruri. Prea repede şi prea des …uităm! Uităm adevăruri, uităm răul şi ne agăţăm de iluzii. Nu mai am timp pentru oameni mici, cu gură mare. Nu mai am timp pentru oameni mari, cu suflete mici. Nu mai am timp pentru iubiri istovitoare, care te lasă rece şi gol pe dinăuntru. Vreau să privesc cerul şi să mă bucur de viaţă. Nu mai am timp să valsez printre minciuni şi scheme tactico- amoroase.

Citeste si: Nu faci din curvă… gospodină!

Vine un moment în viaţă când presiunea orgoliilor scade, mai ales când realizezi că timpul se scurge, ca într-o clepsidră. Nu mai am timp pentru enunţuri interogative, vreau certitudini. Nu mai am timp pentru stângăcii şi oameni care nu şi-au găsit drumul în viaţă. Nu mai am timp pentru deziluzii, aşa cum nu mai este timp pentru analize exhaustive ale sufletului. Viaţa devine despre azi, acum, acţiune!

Nu mai ai timp pentru lacrimi și nu mai timp pentru o alergătură inutilă. Ce ecuație ciudată! Nu mai e timp pentru iubire, asta e partea proastă. Nu mai e timp pentru oferte sentimentale detaliate, e vremea pragmatismului mercantil. Nu mai e timp pentru zâmbete, rămânem paralizaţi în poziţii de forţă. Ne baricadăm în noi, nu ne mai dăm nici o şansă, iar rugăciunea ne rămâne singurul tratament.

Nu mai am timp, am speranțe, atât!

Nu mai am timp! - 15306112 1435194676521521 6139715045950488576 n 150x150Citeste si: Ne naștem fetițe, murim răsfățate!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.