De ce nu-mi place să fiu Mare! 

mare - zeicescupoza03noiembrie2017

De ce nu-mi place să fiu MareUneori mă regăsesc în fața oglinzii și copilul din mine se teme să privească în față. Să fii Mare poate însemna o serie întreagă de compromisuri pe care vrei sau nu să le faci. Adultul, înconjurat de veste de protecție, învață să supraviețuiască și încet, încet…renunță la Sine.

Mă gândesc că printre puținele momente de sinceritate ale omului sunt cele în care copilul din interior iese la iveală. E mai autentic, mai puțin studiat și ceva mai prostuț. Suntem cu toții, oricât am vrea să credem că nu e așa. Zilele în care nu îmi place să fiu Mare sunt în general zilele în care pierd un om, îmi pleacă un prieten sau pur și simplu sufăr. Îmi dau seama, mai mereu, că o să treacă și că ziua de mâine aduce o altă perspectivă și poate o abordare diferită. Când te faci Mare folosești cuvinte alese, îți potolești pornirile jucăușe și te așezi cuminte în bancă. Aștepți ca viața să se întâmple și să curgă, mai lin, mai iute, cine știe…

Citește și: Cel mai mare diamant în formă de inimă, vândut cu 15 milioane de dolari!

Nu-mi place să fiu Mare, mă face să fiu altfel decât aș fi în mod normal. În iubire trebuie să ai strategie, în relațiile sociale trebuie să știi să faci balansul, la job e musai să fii câștigător, etc. Nu-i mult… acu’, sincer! Așa că încă mă gândesc de ce ne grăbim să creștem și sper că partea asta cu maturitatea sa merite, măcar de la un punct încolo! Am ajuns la concluzia că nu-mi place să fiu Mare, pentru că sunt încă Mică …pe interior! Cum spunea Iv cel naiv, am un “suflet cu ferestre mici”!

Sursă foto: Fotograv

mare - emma31octombrie 150x150Citește și: Ce mai e Dragostea?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.