O să te mint şi o să-ţi spun că sunt ok!

O să te mint - 15577723 1385099278167976 2105852377 n

O să te mint şi o să-ţi spun că sunt ok!  Mesajul ăsta ar putea fi trimis  spre toți cei care ne-au părăsit înainte de vreme. Da, o să te mint și o să-ți spun  că înțeleg, că am acceptat sau că nu mă mai apucă dorul. Am sentimentul că mulți dintre noi, refuzăm să ne desprindem, dar ne manifestăm diferit. Mai ales când e vorba de persoane dragi care ne fac cu mâna în vis, fără să le putem atinge.

Inutil să îți aduci aminte de regrete, că nu ai acordat mai mult timp sau că, pur şi simplu, ai lăsat să treacă pe lângă tine momente unice. Astea dor cel mai tare! Ele ne dor pentru că ne arată că am uitat, că am amânat, că am avut ocazia și am lăsat-o să plece…

Nimic din ce înseamnă moartea nu mi se pare simpatic. Am mai vorbit despre asta. Când realizezi că îngerii se duc împreună cu sufletul lor mare, ai câteva momente în care încă te mai întrebi de ce. Apoi derulezi confuz fotogramele care ți-au mai rămas salvate pe hard. Printre ele sunt  povești de viață, iubiri care se zbat sau oameni care își caută calea. Apoi se așterne tăcerea…

„Dacă vrei să dobândești puterea de a suporta viața, fii gata să accepți moartea.” — Sigmund Freud

Citeste si: Diferența dintre curve, târfe și prostituate!

Zâmbeşti şi ştii că ei, toți cei pe care îi pierdem, se bucură când noi ne aducem aminte – de toate tâmpeniile făcute, de toate glumele, de nopţile albe, de discuţiile filozofie, de poveștile cu și despre băieți sau de îmbrățișările calde. De toate mi-e dor când mă uit în oglindă.

Adevărul este că viaţa se uită la noi şi roşeşte… așa și merită! Uneori, o dă de gard şi abia atunci realizezi că e cazul să nu mai laşi timpul să se scurgă aiurea.

Te-ai gândit de curând că s-ar putea să nu mai apuci să spui – Te iubesc!- sau, cine ştie, poate reușești să  îți schimbi destinul. Cine mai ştie…Oamenii trăiesc prin oameni, iar nouă ne rămâne datoria să râdem ghidus şi să ne bucurăm de încă o clipă.

„Vrei să trăiești cum se cuvine? Învață mai întâi să mori.”— Confucius

Până la urmă, ce ne dorim? O  clipă, o clipă în plus …cu ei! O să te mint şi o să-ţi spun că sunt ok! Sau poate mai bine îți spun adevărul. Mi-e dor de tata, de bunica păpușilor din ațe, de Flu și de copilul vesel ce eram, pe vremea când viața nu mă învățase să mint! Mi-e dor de sentimentul de bine, de siguranță, de tot ceea ce mă făcea cândva să alerg prin ploaie ….suflând în păpădii!

Follow: Fotograv

O să te mint - IMG 20161218 203031 150x150Citeste si: Cel mai bun sfat pe care l-am primit în viaţă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.