Fii diferit, fii WOW! Ce ochelari de soare se poarta in 2016

Fii diferit, fii WOW! Ce ochelari de soare se poarta in 2016 - 99056552 5 644x461 ochelari soare 2016 valcea

Text de Alina Pospai

Cred cu toată puterea că o pereche de ochelari îţi poate schimba în totalitate aspectul. Uneori, în funcţie de alegeri, poate fi  un lucru bun, alteori este un ESESC. S-a întâmplat demult, prin facultate, când în drum spre un eveniment, am observat o doamna cochetă cu ochelari mult prea mari. „Ce o fi apucat-o”, m-am întrebat atunci. Am învăţat din greşelile altora şi mi-am impus atunci un set de reguli. Reguli pentru ochelari de soare? Da, reguli care să mă asigure că voi purta mereu perechea de ochelari de soare care să mă avantajeze.

Fii diferit, fii WOW! Ce ochelari de soare se poarta in 2016 - fall winter 2015 2016 eyewear trends sunglasses with grey frames

foto: fashionisers.com

1. FORMA FEŢEI – Să-ţi cunoşti forma feţei şi mai ales să ştii care ochelari te avantajează. Această pereche de ochelari seamănă cel mai bine cu prima pereche pe care am încercat-o vreodată. Am ales-o pentru discreţia pe care mi-o ofera şi mai ales pentru culoare. Nu aş putea niciodată să port rame verzi sau roşii. Imi plac accesoriile mai clasice.

2. CITEŞTE REVISTELE –Fii la curent cu ce se poartă, nu exagera însă.  Nu are sens să arunci cu banii, s-ar putea că peste câteva luni să nu mai fie în trend.  Ochelarii sunt un accesoriu până la urmă, aşa că pune-i bine şi fă-ţi propria colecţie.

3. ATENŢIE LA CULORI – Acordă importantă nuanţelor. Când trebuie să alegi o culoare pentru ochelari, trebuie să ai grijă să se potrivească şi cu culoarea părului, culoarea  pielii şi cromatică  hainelor pe care le îmbraci. Nu uită, întotdeauna culoarea ramelor trebuie să pună în valoare culorile care scot în evidenţă fizionomia.

Ce se poarta in 2016?

Ochelarii cu ramă rotundă vor fi la modă în 2016. Designerii  vin pe piaţă şi cu ochelari mari şi rame voit exagerate & stilizate, nu lipsesc culorile şi imprimeurile fresh, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Ramele mari îţi vor oferi un look de pisica, un look WOW, care va fi apreciat de toată lumea.
Fii diferit, fii WOW! Ce ochelari de soare se poarta in 2016 - 99056552 5 644x461 ochelari soare 2016 valcea

Uite câteva idei:

Bottega Veneta

Fii diferit, fii WOW! Ce ochelari de soare se poarta in 2016 - Bottega Veneta gls S16 005

Chanel Fii diferit, fii WOW! Ce ochelari de soare se poarta in 2016 - Chanel gls S16 004

Fendi

Fii diferit, fii WOW! Ce ochelari de soare se poarta in 2016 - Fendi gls S16 002

sursa foto :theblondesalad.com

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.