Pe oamenii care RĂMÂN, ţine-i cu dinții!

oameni - Happy Friendship best friends wallpaper 1 1024x576

Articol scris de Andreea Panait. Pe oamenii care RĂMÂN, ţine-i cu dinții! Cred că în viaţă lucrurile se întâmplă cu un scop. Şi oamenii pe care îi întâlneşti au un rol într-un moment dat. Dacă nu îţi explici pe moment chimia şi entuziasmul, o să înţelegi mai târziu. Acum, consideră-te doar norocos.

În studenţie migrai în jurul multora nu-i aşa? Şi viceversa. Petreceri, facultate, socializare, viaţă de grup. Când viaţa începe pe bune, lumea dispare. Rămân doar cei care contează, cei pentru care ţi-ai consuma ultima resursă de energie şi cu zâmbetul cărora adormi când ziua s-a încheiat.

Nu e timp pentru invidii, bârfă sau ora de judecată. Cu ei înveţi din greşeli, accepţi şi admiri oamenii aşa cum sunt, cu bune şi cu rele. Creşteţi împreună… dar separat.

Fiecare cu stilul propriu, cu principiile însuşite dar mereu acolo să intervină sau să dea cu subsemnatul atunci când este cazul.

Oamenii ăştia nu sunt mulţi şi nu-i întâlneşti de prea multe ori în viaţă. Dar atunci când ai norocul să-i găseşti, mergi pe drumul lor.

Relaţiile se construiesc în timp prin respect, încredere şi acceptare.

  • O gaşcă mişto nu se formează într-un an, ci în douăzeci.
  • Nu se adună doar la bine, dar mai ales în momente de panică.
  • Nu-şi cer atenţii permanent trecute în condica, ci doar atunci când este cazul.
  • Nu reprezintă un c                                        erc închis, ci sunt bucuroşi să te facă parte din familia lor şi pe ţine.
  • Pentru bucuria unuia, se implică toţi chiar şi când nu pot fi prezenţi.
  • Şi nu îşi conduc prietenia pe baza de competiţie decât atunci când deschid cartea jocurilor.

Dacă îţi aleargă în gând deja câteva nume, scoate-i la o cafea. Povestiţi-vă noutăţile, şi ţine-i mai aproape decât până acum. Aceşti oameni de pus la rană atunci când o să strigi „Ajutor” te vor surprinde cum nu te aştepţi. Şi astăzi nu vorbim de lucruri negative, doar de oamenii surpriză!

Foto: pixelstalk.net

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.