Cele mai frecvente atitudini contradictorii ale oamenilor de succes

oamenilor de succes - oamenilor de succes

Cele mai frecvente atitudini contradictorii ale oamenilor de succes.Este cunoscut faptul că există anumite obiceiuri și atitudini pe care oamenii de succes le au în comun.Totuși, în cazul în care încercați să le reproduceți, veți întâmpina o problemă, și anume natura lor aparent contradictorie. Pentru a construi propria carieră de succes, este necesar să înțelegeți modul în care acestea se armonizează.

Câteva dintre cele mai întâlnite atitudini contradictorii

1. Deși amabili, pot fi foarte categorici. Ei știu că poți fi în același timp politicos, dar să-ți și exprimi toate ideile. Nu trebuie să strigi pentru a-ți exprima punctul de vedere; poți păstra tăcerea atunci când ești în consens cu ceilalți, dar când este cazul, exprimă-te cu fermitate. Dacă vorbești tot timpul pe un ton ridicat, oamenii vor înceta să te asculte; te vor asculta însă dacă știi când, ce și cum să spui.

2. Deși pasionali, sunt în stare să fie obiectivi. Majoritatea oamenilor consideră că persoanele pasionale sunt prin definiție dominate de emoție, pline de energie și entuziasm și obsedate de un singur lucru. Acest stereotip poate fi valabil în anumite cazuri, doar că oamenii de succes știu să pună în echilibru pasionalitatea și obiectivitatea. Ei pot fi nepărtinitori și pragmatici atunci când situația o cere. Chiar dacă pasiunea rămâne pe primul loc pentru aceștia, ei au capacitatea de a se detașa, dacă în acest fel vor ajunge mai aproape de obiectivele propuse.

3. Pot gândi rațional, bazându-se în același timp pe intuiție. Cei mai mulți dintre ei sunt au o gândire rațională foarte dezvoltată. Ei sunt perfect conștienți de ce anume își doresc să realizeze, sunt pragmatici și concentrați pe lucrurile tangibile. Totuși, ei își păstrează un al șaselea simț drept armă secretă – acest instinct va prevala în fața oricărui gând rațional și, nu de puține ori, le va oferi soluția corectă.

4.Sunt plini de energie, dar au o atitudine calmă. Orice persoană de succes la care vă puteți gândi posedă vitalitate, susținută de o atitudine calmă și un entuziasm constant. Este formula de de succes a oamenilor de succes: exuberanță, forță, motivație și pragmatism.

Sursa: Doru Dima 

Citeste si: 7 ATITUDINI specifice oamenilor de succesoamenilor de succes - femeiebiblioteca 150x150

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Citeste si...

Cele mai citite