Barack Obama face istorie pe Twitter!

Obama - obamacopilasi 1024x683

Barack Obama face istorie pe Twitter! În contextul escaladării problemelor legate de ura de rasă în SUA, mai ales după tragedia de la Charlottesville, unde o femeie de 32 de ani a fost ucisă de un militant ultra naționalist alb, cu influențe naziste, în timpul unui protest public al celor ce militau pentru pace.

Citește și: Michelle și Barack Obama – viața după Casa Albă

Tweet-ul lui Obama în legătură cu acest eveniment a strâns peste 2.7 milioane de like-uri, fiind cel mai apreciat tweet din istorie. Tweet-ul lui Obama îi ia locul celui scris de Ariana Grande, tot la un moment tragic, după atentatul de la Manchester, tweet care avea 2.7 milioane de like-uri. Pe locul 3 găsim selfie-ul lui Ellen DeGeneres de la Oscarurile din 2014, cu peste 2.4 milioane de like-uri.

Mesajul integral al lui Barack Obama era un citat din Nelson Mandela, alături de o poză a președintelui american alături de 3 copii de diferite rase: ”Nimeni nu se naşte urând o persoană din cauza culorii pielii, trecutului, sau religiei sale. Lumea învaţă să urască, iar dacă este învăţată să urască, atunci trebuie să fie învăţată să iubească”

Sursă foto: Barack Obama

Obama - printesadiana1 150x150Citește și: IMAGINEA ZILEI – Poze rare cu Prințesa Diana copil

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.