10 Obiceiuri COMUNE în cuplurile FERICITE

cuplurile - loveqoutes with couple walpap love happy beautiful beach nature hd 159151 1024x576

Articol scris de Andreea Panait. 10 Obiceiuri COMUNE în cuplurile FERICITE. Secretul unei relaţii reuşite îl descoperi pe parcursul experienţei în timp. Cuplurile fericite ştiu că adevărata relaţie începe atunci când luna de miere se termină. Sunt conştienţi că dacă nu lucrezi în grădina iubirii, prima iarnă o va ofili.

E mai bine să înveţi din greşelile altora, sau să urmezi micile trucuri pe care ei le folosesc pentru a fi fericiţi. Psihologii ne dau câteva sfaturi de care putem ţine cont foarte uşor şi vom avea rezultate imediate.

 • Mergeţi la culcare împreună în acelaşi timp

Ţii minte începutul relaţiei? Atunci nu puteaţi avea răbdare să ajungeţi mai repede în pat pentru o noapte de dragoste. Cuplurile fericite rezista tentaţiei de a merge la culcare la ore diferite. Merg la somn în acelaşi timp, chiar dacă unul din parteneri are lucruri de făcut dimineaţă şi se trezeşte înaintea celuilalt.

 • Dezvoltaţi interese comune

După ce pasiunea se stinge, de multe ori oamenii realizează că sunt puţine interesele comune. Nu minimiza importanta activităţilor pe care le desfăşuraţi împreună zilnic şi de care vă bucuraţi. În acelaşi timp, asigură-te că te dezvolţi şi pe cont propriu. Asta o să te facă mai interesantă pentru partener, şi nu te va face să fii prea dependentă.

 • Plimbaţi-vă de mână

Cuplurile fericite se plimbă de mână în orice împrejurare. Ştiu că e mai important să fie cu partenerul înaintea oricărui peisaj care i se arată.

 • Transformă încrederea şi iertarea în momentul 0

Atunci când aveţi o neînţelegere sau o ceartă şi nu o puteţi rezolva, transforma încrederea şi iertarea în armele secrete care va ajuta să depăşiţi momentul, în defavoarea agravării lui.

 • Focuseaza-te pe ceea ce face bine

Dacă îi cauţi defectele sau urmăreşti lucrurile pe care nu le face, sigur ve găsi ceva. Dar dacă încerci să vezi lucrurile bune pe care le face, vei găsi de asemenea ceva. Depinde de ce vrei să găseşti. Cuplurile fericite se concentrează pe lucrurile pozitive.

 • Îmbrăţişaţi-vă

Odată ce ai ajuns acasă de la muncă oferă-i o îmbrăţişare. Pielea are memorie şi simte „o atingere bună” fată de „o atingere negativă”. Sentimentele bune vă vor da amândurora o stare de bine.

 • Spune-i „te iubesc” şi urează-i o zi bună în fiecare dimineaţă

Îţi doreşti să aibă o zi uşoară deşi ştii că urmează una agitată cu task-uri, stat în trafic şi agitaţie. Fă-i dimineaţă mai uşoară cel puţin.

 • Spune-i noapte bună în fiecare seară indiferent cum te simţi

Asta îi dă de înţeles că indiferent de cât de supărată eşti, rămâi tot ancorată în relaţie, şi vrei ca lucrurile să se îmbunătăţească. Îi arătă că ce aveţi voi este mai important decât orice incident apărut pe parcurs.

 • Ia-i pulsul o dată pe zi

Sună-l când e plecat ca să vezi cum îi merge ziua. E un mod bun de a îi lua pulsul pentru a ştii cum să-l abordezi la sfârşitul zilei. De exemplu, dacă el a avut proastă, sigur nu e o idee bună să îi povesteşti despre cât de minunată ţi-a fost ziua.

 • Fii mândră să fii văzută cu el

Cuplurile fericite se simt bine când sunt văzute împreună. E un mod de a arăta că îşi aparţin unul altuia.

Ei au obiceiuri diferite faţă de cele nefericite. Un obicei necesită puţin efort până devine automatism, însă merită pe deplin. Alege pe rând câte un obicei din cele enumerate şi vei vedea efectul.

Iar dacă pici din tren găseşte puterea să îţi ceri scuze, să ceri iertare şi să mergeţi mai departe!

Foto: www.wallpapersxl.com

cuplurile - o singur  uminin   150x150Citeste si: Ce LIMBAJ folosești în iubire?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.