OBSESIA Kardashian. Când FANII trebuie să meargă la PSIHOLOG

OBSESIA Kardashian - keeping kardashians season 12 1

V-ați gândit vreodată să dați mii de euro pe operații estetice? Dar să copiați fizionomia unei vedete? Când simpatia pentru o vedetă se transformă în obsesie, cineva trebuie să meargă la un consult  psihologic. OBSESIA Kardashian. Când FANII trebuie să meargă la PSIHOLOG

În această categorie se încadrează și tânărul James Holt. Are 22 de ani și  a plătit 10.000 de lire doar pentru a-și face buzele foarte pline, așa cum le au modelele din familia Kardashian, scrie DailyMail.

OBSESIA Kardashian - OBSESIA Kardashian4

Obsedat să arate ca un membru al familiei Kardashian, James a depășit de mult stadiul de fan îndrăgostit. Și-a modificat buzele, fizionomia feței, iar în cea mai mare parte a timpului folosește un corset pentru a obține talia subțire, marca Kim Kardashian.

OBSESIA Kardashian - OBSESIA Kardashian1

Cu toate „investițiile ” făcute, James încă nu este mulțumit de felul în care seamănă cu idolii săi. Tânărul de 22 de ani are în plan un transplant de bărbie și scoaterea câtorva coaste pentru a părea mai slab.

O să arăt așa, foarte fals. Acesta este look-ul pe care îl urmăresc. Îi iubesc pe Kardashians, în special pe Kylie și Khloe, dar  Kim estea deasupra tuturor. Îmi place lookul ei cu talie mică și șolduri pronunțate. De când Kylie a început să își mărească buzele, treaba asta a devenit foarte la modă. Buzele mele sunt mai mari acum„, spune James, care pare că ar avea nevoie mai degrabă de un consult psihologic.

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.