Olivia Steer: ”Medicii oncologi vor fi acuzați de genocid!”

Olivia Steer - olivia steer

Olivia Steer: ”Medicii oncologi vor fi acuzați de genocid!” Cunoscută pentru reacțiile sale virulente la adresa Ministerului Sănătății, mai ales în ceea ce privește vaccinarea obligatorie, Olivia Steer recidivează, de data aceasta cu țintă pe medicii oncologi.

Într-o postare pe Facebook, vedeta a scris: ”Va veni curând o zi în care toți oncologii care au prescris radioterapie și chimioterapie vor fi condamnați pentru genocid. #soon”. Mesajul nu a lăsat lumea indiferentă, strângând peste 1000 de reacții, sute de comentarii și share-uri.

În România, cancerul este un flagel care ucide la foc continuu. În acest moment, avem peste 850 de mii de bolnavi de cancer, din care doar 100 de mii primesc tratament. Mai mult decât atât, periodic ne confruntăm cu o criză de medicamente necesare tratării cancerului. Ministerul Sănătății și autoritățile statului încearcă mereu, prin campanii de informare și analize gratuite, să aducă în atenția oamenilor nevoie de a face o cât mai bună prevenție în ceea ce privește cancerul.

Citește și: Controversa zilei: Olivia Steer vs. VACCINĂRI !

Olivia Steer nu este la primul mesaj controversat. La momentul lansării în spațiul public a legii pentru vaccinarea obligatorie, aceasta a scris: „Pentru că am terminat Dreptul și știu care sunt legile, care sunt drepturile mele. Tot ceea ce face Ministerul Sănătății, că ne tot amenință cu această lege a obligativității vaccinării, este un abuz. Tot ce face Ministerul Sănătății este un abuz. Să oblige pe cineva să se vaccineze sau să recurgă la orice procedură medical împotriva voinței lui sau împotriva voinței părinților, dacă vorbim despre un minor, este neconstituțional”

Sursă foto: obiectiv.info

Olivia Steer - olivia steer 2 size1 150x150Citește și: Olivia Steer – „Vaccinarea obligatorie este un abuz!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.