Olivia Steer revine: ”Rujeola nu există!”

Olivia Steer - oliviasteer3

Olivia Steer revine: ”Rujeola nu există!” A devenit o obișnuință ca atunci când spui Olivia Steer să spui controverse, scandal, subiecte sensibile precum vaccinare, cancer, iar mai nou, rujeolă.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, urmărită de zeci de mii de oameni, Olivia Steer a venit cu o informație extrem de periculoasă, care s-a răspândit foarte repede în spațiul online și care a determinat inclusiv intervenția secretarului de stat Raed Arafat. Ce a spus Olivia Steer?

„În ciuda progreselor științei, a medicinei imagistice, a inventãrii nanomicroscopului, existența acestui virus (al rujeolei – n.n.) nu a putut fi demonstratã științific. Premiul de 100.000 de euro e încã pus la bãtaie, dar nimeni n-a reușit nici sã-l câștige, nici sã demonstreze existența acestui nou bau-bau, pina azi”. Reacția lui Arafat nu s-a lăsat așteptată:

„Va rog să va informaţi direct din surse credibile şi să nu va lăsaţi induşi în eroare, întrucât cazul respectiv este celebru iar decizia Curţii Supreme Germane nu se referă la existenţa sau nu a virusului ci la un pariu pus de un antivaccinist prin care a promis că cine îl prezintă un singur articol ştiinţific care deţine dovezile asupra existenţei virusului rujeolei, acesta primeşte 100.000 Euro. Este cazul Bardens vs. Lanka, prin care Bardens a solicitat acestuia plata sumei întrucât el a înaintat 6 articole ştiinţifice care probează existenţa virusului rujeolei!

Citește și: Olivia Steer: ”Medicii oncologi vor fi acuzați de genocid!”

Prima instanţă a dat dreptate lui Bardens şi a ordonat executarea plăţii sumei de 100.000 euro de către Lanka care a constestat decizia la o curte superioară.În cadrul curţii supreme s-a stabilit că Lanka să nu plătească pentru că este dreptul lui să spună dacă probele înaintate de Bardens sunt satisfăcătoare exigenţelor sale, însă Curtea Supremă Germană nu a zis niciodată că virusul nu există.

Mai mult în cadrul procesului s-au folosit şi argumente precum faptul că Bardens a prezentat 6 articole care în mod coroborat conţin probele necesare asupra existenţei virusului rujeolei iar Lanka a explicat că el a cerut un singur articol care să conţînă toate dovezile, acesta fiind un joc de cuvinte cu dublu înţeles în limba Germană“

Declarațiile Oliviei Steer vin într-un moment extrem de sensibil, în care România a ajuns la un număr record de 12799 de cazuri de rujeolă, 150 dintre ele doar în această ultimă săptămână. Iar numărul deceselor este de 52. Totul pe fondul unei campanii de vaccinare extrem de nereușite și care determină chiar pe Ministrul Sănătății să plece într-o campanie de informare a oamenilor.

Sursă foto: Olivia Steer Facebook

Olivia Steer - olivia steer inceput cariera 90x90Citește și: Olivia Steer, uite premiul, nu este premiul!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.