Olivia Steer, uite premiul, nu este premiul!

Olivia Steer - olivia steer inceput cariera

Olivia Steer, uite premiul, nu este premiul! Ziua de astăzi a avut-o protagonistă centrală pe cunoscuta Olivia Steer, cea care ieri seară a fost premiată pentru ”rolul său activ în societate”, la ”Gala femeilor care dăruiesc sănătate”, iar în această seară a aflat că premiul i-a fost retras.

Cunoscută pentru pozițiile sale extrem de virulente împotriva vaccinării sau a tratamentelor convenționale ale cancerului, fosta vedetă Pro TV a stîrnit un adevărat scandal astăzi după ce online-ul a luat foc la auzul veștii că Steer a fost premiată într-o campanie legată de sănătate.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Olivia Steer, anti-vaccin și acum anti-avort!

Puși în fața valului de critici, sponsorii ”Galei femeilor care dăruiesc sănătate” au început rând pe rând să se disocieze de această premiere astfel încât organizatorii au fost nevoiți să retragă premiul oferit Oliviei Steer.

Florentina Opriș, președintele Asociației pentru o viață sănătoasă, e explicat motivele pentru care Olivia Steer, în ciuda declarațiilor sale controversate, a fost totuși premiată: ”Singurul motiv pentru care Olivia Steer s-a aflat pe lista celor premiați în cadrul Galei este acela că încurajează un mod de viață sănătos, iar părerile sale personale și pozițiile sale referitoare la anumite subiecte nu au fost luate în considerare când s-a decis acordarea acestui premiu”.

Sursă foto: Unica.ro

Olivia Steer - oliviasteer 90x90Citește și: Olivia Steer – „Vaccinarea obligatorie este un abuz!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.