Olivia Steer – „Vaccinarea obligatorie este un abuz!”

Olivia Steer - olivia steer 2 size1

Olivia Steer – „Vaccinarea obligatorie este un abuz!” În plină dezbatere publică legată de Legea vaccinării obligatorii, cele două tabere, pro și contra obligativității, își folosesc toate argumentele pentru tezele lor. În timp ce Ministerul Sănătății a venit cu statistici și argumente legate de scăderea procentului vaccinărilor plus epidemia de rujeolă, opozanții vaccinării susțin că totul este doar o campanie a producătorilor de vaccinuri.

Cea mai vocală rămâne Olivia Steer. În cadrul unei emisiuni TV, Olivia Steer a declarat: ”Sunt împotriva vaccinurilor din principiu. „Pentru că am terminat Dreptul și știu care sunt legile, care sunt drepturile mele. Tot ceea ce face Ministerul Sănătății, că ne tot amenință cu această lege a obligativității vaccinării, este un abuz. Tot ce face Ministerul Sănătății este un abuz. Să oblige pe cineva să se vaccineze sau să recurgă la orice procedură medical împotriva voinței lui sau împotriva voinței părinților, dacă vorbim despre un minor, este neconstituțional”.

Citește și: Vaccinul ROR, aproape epuizat în plină epidemie de rujeolă

Legat de numărul mari de decese din cauza epidemiei rujeolă, Steer a declarat că nimeni nu poate confirma că acesta a fost cu adevărat motivul morții lor: „Am văzut doar că acești copii au murit în spital, așa că eu, care știu care e situația spitalelor din România, sunt foarte suspicioasă cu privire la această declarație. Cred că fie e vorba de o infecție intraspitalicească sau de malpraxis. Dacă un copil este într-o mașină, pe stradă, are rujeolă și moare în accident de circulație, Ministerul Sănătății va spune că a murit din cazua pojarului pentru că avea virusul.”

Sursă foto: nașul.tv

Olivia Steer - tbe vaccination hos apotek hj rtat 150x150Citește și: Părinții care refuză vaccinarea copiilor, pasibili de închisoare

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.