De ce nu mă omor după Masculii Alfa

masculii alfa - alpha male 85

   De ce nu mă omor după Masculii Alfa. Mă bag din nou în trafic. Ora 19.  N-ai cum altfel, bară la bară. Dau să mă bag în ocloana din stânga mea. Strâns, zonă aglomerată Aştept bunăvoinţa unui şofer.

Doi șoferi m-au înjurat şi un al trei-lea mi-a arătat semnul international al „iubirii”. Acu sincer, e aşa de greu să laşi ofemeie să se bage în faţa ta? Şi atunci mă-ntreb, dacă aşa sunteţi în trafic cu o femeie, acasă cum sunteți? De ce nu mă omor după Masculii Alfa.

Sorry, nu eşti genul meu! De ce nu îmi plac masculii ăştia… uşor prea plini de testosteron? Păi nu e loc de ei, în primul rând. Cum am putea să vorbim despre o echipă eficientă sau un parteneriat pe termen lung, dacă gândim doar ce le place lor, doar pentru ei,  iar restul persoanelor devin anexe?

Dacă eşti genul ăla de Mascul Alfa,  ar trebui să realizezi că femeia ta are un punct de vedere, că îţi place sau nu. În plus, nu e foarte fericită cu rolul ei, mult prea puțin colorat. De asemenea ia în calcul să dai jos oglinzile din casă, da alea unde obişnuieşti să te pupi singur.

Treaba cu masculii alfa e că sunt prea ficși, prea impresionaţi de propria persoană şi uşor neinteresaţi de femeia de lângă. Ea e un accesoriu fain, dar ferească Dumnezeu să iasă din vorba lui. Masulul Alfa, în cea mai proastă variantă, o va trata așa cum încă își mai tratează bărbații ..femeile, în mediul rural. Asta mă face să fiu foarte tristă!

Și da, unii Masculii Alfa au o senzualitate aparte, recunosc!Partea proastă e că Masculii Alfa sunt cei care cred că pot să aibă orice femeie, uneori chiar reușesc. Nu sunt obisnuiți să fie refuzați și de cele mai multe  ori o iau personal. Greșit!

Masculii Alfa trebuie să învețe lecţia alternanței la guvernare, altfel vor avea mereu lângă ei genul de femeie supusă. Poate că asta şi vor, e drept! Dar e păcat,  pentru simplul motiv că ar putea să incerce o relaţie în care nu doar să domine, ci să fie şi dominaţi, o relație bazată pe echilibru, nu pe supunere!

Aşa ar înțelege și ei că femeia e jumătatea bărbatului, nu sfert, nu zecime, nu procent! Femeia de lângă tine, e poate cel mai bun prieten al tău, e mama copiilor tăi, e amanta ta, e fetița de care trebuie să ai grijă și partenerul cu care să te sfătuiești când ai probleme. Femeia aia te va adora o viață, atât timp cât tu o vei strânge în brațe și fără orgolii stupide îi vei spune: Te iubesc!

foto: alphanextdoor.com

masculii alfa - e  ti prea complicat 150x150Citeste si: De ce să mă complic…dacă eşti prea complicat?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.