Operaţii estetice de zeci de mii de dolari pentru a arăta ca Ivanka Trump

Ivanka Trump - Ivanka Trump HD Wallpapers 9 1 1024x640

Operaţii estetice de zeci de mii de dolari pentru a arăta ca Ivanka Trump. Din ce în ce mai multe femei din Statele Unite ale Americii îşi doresc să semene cu fiica preşedintelui. Iar pentru asta, ele apelează la intervenţii chirurgicale complexe.

 

Ivanka Trump a devenit un nou model printre americance. Multe dintre femei visează să arate exact ca fiica lui Donald Trump. Astfel că au fost solicitate din ce în ce mai multe operaţii estetice prin intermediul cărora clientele să aibă trăsături cât mai asemănătoare cu cele ale Ivankăi.

 

Citeşte şi: OBSESIA Kardashian. Când FANII trebuie să meargă la PSIHOLOG

“În practica mea, Ivanka este un nou model de stil pentru intervenţiile chirurgicale”, a declarat Franklin Rose, medic  estetician. El spune că a avut chiar o pacientă, în vârstă de 37 de ani, care a cheltuit 30.000 de dolari pe operaţii pentru a semăna cât mai mult cu idolul ei. Pacienta medicului spune că o admiră pe Ivanka pentru nasul ei mic, obraji şi sânii care îi conturează corpul.

 

Un alt chirurg estetician, pe nume Rod Rohrich, spune că pacientele lui îşi doresc să aibă trăsăturile fine şi elegante ale fiicei lui Donald Trump.

Ivanka Trump - ivanka trump

Ivanka Trump - 104501550

Ivanka Trump - ivanka trump ap

 

Ivanka Trump - 54984b5c0e391   hbz april 2013 instant cheekbones xln 150x150Foto: hkpic.crntt.com, taringa.net, wallpaperscharlie.com, news.com, dailywire.com

Citeşte şi: Truc bizar pentru a deveni într-o secundă mai tânără cu 10 ani

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.