Ophiuchus – constelaţie sau cea de-a 13-a zodie?

Ophiuchus - Ophiuchus

Autor: Andreea Panait Ophiuchus – constelaţie sau cea de-a 13-a zodie? Ştim dintotdeauna că în astrologie există 12 zodii şi că fiecare corespunde unei constelaţii. Există totuşi o teorie că există şi cea de-a 13-a zodie, numită Ophiuchus.

Această ipoteză nu e însă nouă, au trecut câteva decenii de când a fost adusă în atenţia publicului. Mulţi astrologi au observat atent constelaţiile străbătute de Soare în rotaţia în jurul Terrei şi au observat că acest lucru se întâmplă şi în cazul constelaţiei Ophiuchus.

În mitologie, Ophiuchus (Ofiucus) este echivalentul lui Asclepios, fiul lui Apollo, care avea puterea de a aduce morţii la viaţă. Dându-şi seama cât de importantă este o astfel de putere, Hades l-a convins pe Zeus să îl ucidă pe Asclepios cu un fulger, iar acesta s-a metamorfozat într-o constelaţie după moarte.

Ophiuchus se află între constelaţiile Scorpion şi Săgetător, iar astrologii au considerat că trebuie să urmeze de fapt după Scorpion. Zodiacul în noua formula are trebui să se prezinte astfel :

Capricorn: 21 ianuarie – 16 februarie

Vărsător: 17 februarie – 12 martie

Peşti: 13 martie – 18 aprilie

Berbec: 19 aprilie – 14 mai

Taur: 15 mai – 21 iunie

Gemeni: 22 iunie – 20 iulie

Rac: 21 iulie – 10 august

Leu: 11 august – 16 septembrie

Fecioara: 17 septembrie – 31 octombrie

Balanţa: 1 noiembrie – 23 noiembrie

Scoprion: 24 noiembrie – 29 noiembrie

Ophiuchus (Purtătorul de Şarpe): 30 noiembrie – 18 decembrie

Săgetător: 19 decembrie – 20 ianuarie

Cei născuţi în zodia Ophiuchus au o serie de trăsături inedite. Vezi care aici:  Huff.ro

Foto :lavendermagazine.com

Ophiuchus - Jupiter Wallpaper amazing space 37899127 2560 1600 768x480 1 150x150Citeste si: HOROSCOP special: JUPITER intră în BALANȚĂ. Bucurie pentru cupluri!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi:office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.