Oprește-te, respiră, iubește-o …când încă mai ai timp!

Oprește-te, respiră, iubește-o ...când încă mai ai timp! - dsc 9748 93448700 1

Oprește-te, respiră, iubește-o …când încă mai ai timp! S-a uitat la ea cu privea blocată a unui bărbat care ar fi putut să își găsească sufletul pereche. Ea s-a uitat la el și i-a zis în gând: „Ce fraier ești!”. Povestesc povești de viață, doar cu gândul că poate o să devenim ceva mai înțelepți să nu mai lăsăm să fugă de lângă noi….oamenii care ar merita să rămână.

Povestea asta îmi aduce aminte de iubiri complicate, care te macină pe dinăuntru, genul ăla pentru care tu ai fi în stare să îți donezi jumătate de inimă. Iubirile pe care nu le uităm niciodată sunt cele în care poate ne-am înselat cel mai tare? Și atunci vă întreb, suntem normali? Mă uit la ea cum își ține firea, dar îi citesc dorul, frustrarea, dorința și mai ales…neputința. În iubire, neputința te face să o iei razna.

De ce fugim exact de cei care ne pot face bine? De ce ne sperie fix relațiile alea care ar aduce binele în viața noastră? De ce ne ascundem în spatele traumelor, a deziluziilor, a suferințelor pe care le-am trăit? Nu știm că asta înseamnă singurătate sau decizii de moment. Știi momentul ăla, când te ajunge și pe tine singurătatea și alegi prost, doar ca să îți spună cineva „bună dimineața!”.  E doar o copie atât de palidă a ceea ce tu meritai. În minte și în suflet o să îți rămână meru persoana aia care putea să aibă grijă e tine, în mod natural, fără prea mult efort. Pentru că așa era ea, specială complicată, naivă.  Erați doar doi copii…

Și o să te doară al dracului de tare! O să te doară și pentru că în momentele noastre de luciditate ne vedem așa goi cum suntem, ne observăm erorile, ne apostrofăm și, cu greu, ne iertăm! Căci nu  e critică mai dureroasă decât autocritica! E ca atunci când îți dai seama că ai lăsat să treacă pe lângă tine…fericirea. Dacă ți-ai fi dat seama la timp, erai salvat oare?

Citeste si : Ce urăsc bărbații la femei?

Așa că dacă ai răbdare să  citești textul ăsta și știi că ea încă așteaptă un semn de la tine, pune mâna pe telefon. Mâine ar putea fi prea târziu. S-ar putea să o suni și să îți spună că timpul n-a mai avut răbdare, o să o auzi râzînd spunându-ți că are un copil și că a început să albească. Te va durea cel mai tare când ea te va întreba:” Tu ce faci, cum ești?”

Ai să zâmbești amar,  așa te întreba mereu când îți aduceai aminte că ea era de fapt cea pe care ar fi trebuit să o iubești ca o eternitate, eternitatea ta. Timpul nu iartă, ai încărunțit și tu…dar tot fugi? Oprește-te, respiră, iubește-o când încă mai ai timp. De regrete suntem plini cu toți!

Foto: Ioana Chirita

Oprește-te, respiră, iubește-o ...când încă mai ai timp! - 14262853 170529106687399 1742249636 n 150x150Citeste si: Ne naștem fetițe, murim răsfățate!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.