Dragi femei, ORGASMUL e de bine!

orgasmul - ORGASMUL

Dragi femei, ORGASMUL e de bine! Se lasă seara. A trecut și vara asta, se întunecă mai devreme, frigul deja își face simțită prezența. Mai aruncă un ochi peste ultimele mailuri primite, închide laptopul, se duce un pic la baie să se aranjeze și gata, s- a terminat o nouă zi de muncă.

E 21.30. Hai că am scăpat repede, își spune doar pentru ea, zâmbind. Amar sau nu, cine naiba mai știe. Ajunsă acasă, același peisaj cotidian: o casă goală, lipsită de viață, în care nici măcar pisica  nu pare interesată că stăpâna a venit. Își aruncă hainele de pe ea, rămânând doar în niște panties negri și dresuri. Sutienul zboară pe unde apucă și el. Își aprinde o țigară…

„Pfff, prostule! Pe unde oi fi tu să mă vezi acum..să îți dorești să mă ai, să mă faci să gem de plăcere. Să îmi furi orgasm după orgasm.„ Dar în loc de prost, din sertar își face apariția iubitul viitorului, cu baterii. Da, e  „iubitul” ăla care nu e copilăros, care nu îți cere nimic în schimb, care e mereu gata să presteze.

Ar putea fi scenariul de început al unui film pentru adulți, dar nu e. De fapt, e chiar tristă situația. E o poveste din ce în ce mai des întâlnită. Povestea femeilor care au uitat cum mai arată atingerea unui bărbat. Au uitat cum se simte sărutul lui,  pe pielea lor. Imaginar, din când în când mâinile lui le frământă sânii și le strâng puternic în brațe. E povestea voastră,  femeilor prea ocupate să pună cariera pe primul plan. Sunteți voi, cele găsiți scuze pentru orice.

Cum am ajuns aici?

Din vina ambelor părți, clar. Nu are rost să ne ascundem. Bărbații au început să aibă „vagin”, iar femeilor le-au crescut cohones din ce în ce mai mari. Dar azi vreau să ne oprim la voi, la femei. Pentru că într- mare măsură, universul acesta în care începem să trăim, plin de frustare, de inhibare, de lipsă de sex, dragoste, iubire, vi se datorează.

Nu zice nimeni că femeile nu merită să fie puternice, de carieră, să își facă un nume. Nu vă judecă nimeni atunci clamați acea independență care vă face atât de sexy. Ne place când zâmbiți cu siguranța celei care știe că, dacă vrea ceva, sigur obține. Dar asta nu înseamnă că trebuie să deveniți roboți. Să uitați de voi și de cei care vă iubesc. De cei care vă doresc, ce să mai spunem?

Nu zice nimeni că nu e lumea plină de bărbați proști, care habar nu au cum să cucerească o femeie. Genul ăla de specimen care nu mai știe să facă o femeie să se simtă dorită. E adevărat că există bărbați pentru care cuvântul preludiu e ca germana și femei pentru care cuvintele sex sau orgasm fac parte din limbajul marțienilor. Știm că există, nu avem dovezi clare ale lor. Cert este că nu ne ajutați. Vă țineți țepene când apare un bărbat care chiar vrea să fie altfel. Nu sunteți dispuse la nici un joc al compromisului. Iar dacă o dă pe glumițe colorate: Ai văzut fată, nenorocitul, obsedatul, porcul, numai la sex se gândește!

De parcă voi nu faceți asta. Faceți sau nu faceți, că nu m-am lămurit. Recunoașteți, unele dintre voi ați revenit la pasajul unde scriam de atingere, sarut, sâni.

Vreau doar să țineți seama că femeia puternică nu e doar femeia care e ca din topor. Femeia vremurilor noastre nu e cea de care îți e teamă să o privețti când e aplecată,  știind că un nasture jucăuș îți oferă priveliștii iluzia unui sân. Femeia puternică e aceea care printr-o simplă privire te poate face să urli de dorință, e cea care, în timp ce își umezește ușor buzele te poate face să te întrebi dacă ai pereții suficient de antifonați încât țipetele ei să nu revolte vecinii. E femeia orgasm, care, departe de vulgaritate, mustește a sexualitate. Și, o să fie poate un șoc pentru voi, dragelor, dar sexualitatea, orgasmul, sunt niște cheștii foarte ok. Necesare. Al naibii de bune chiar !

Ce vreau să spun e că, o femeie cu adevărat puternică e aceea care se poate lăsa abandonată în brațele iubitului. Și, da, tot ea poate la fel de bine să trăiască doar pentru ea și momentul de magie. De ce? Pentru că e conștientă  că de mâine dimineață o ia de la capăt, cu jobul ei fabulos, aproape  la fel de interesant ca un bărbat viril.

orgasmul - Radu Beligan 3 150x150

 

 

Citeste si:RADU BELIGAN:„Suntem pe Pământ să iubim!„

 

 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Il facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la mine: emmazeicescu@gmail.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.