Premiile Oscar 2017 – noaptea de gală a cinematografiei!

Oscar - oscarpremii

Premiile Oscar 2017 – noaptea de gală a cinematografiei! Marea noapte a decernării premiilor Oscar 2017 a sosit. Ca în fiecare an, gala decernării Oscarurilor va fi un spectacol de excepție, în care fiecare protagonist știe ce are de făcut pentru ca totul să fie perfect.

Organizatorii evenimentului de la Teatrul Dolby din Los Angeles nu au precupețit nici un efort pentru ca vedetele care vor câștiga premiile Oscar dar și cele care doar vor onora evenimentul cu prezența lor să se simtă răsfățate din toate punctele de vedere. Iar când vorbim de banii alocați pentru câștigători, de exemplu, înțelegem amploarea momentului: fiecare câștigător va primi un cadou în valoare de 260 de mii de dolari. Iar printre cadouri se numără și 5 vacanțe, inclusiv la Hawaii sau la Grand Hotel Tremezzo din Como.

Citește și: Lista nominalizărilor la premiile Oscar 2017

Iar lista de cadouri nu se oprește aici: rezerve de cosmetice pentru mai bine de 10 ani, sesiuni de antrenamente sportive cu Alexis Seletzky, cel mai în vogă trainer al vedetelor, sisteme Home Smart dar și…da, 12 cutii de mere Opal.

la spectacolul decernării premiilor Oscar din această noapte vor contribui și vedetele care vor urca pe scenă pentru a prezenta categoriile și pentru a decerna premiile. Iar numele sunt cu adevărat grele: Chris Evans, Dakota Johnson, Jamie Dornan, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Kate McKinnon, Hailee Steinfeld, Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Mark Rylance și Alicia Vikander, Halle Berry.

Gazda premiilor Oscar din acest an va fi Jimmy Kimmel, cel care se află pentru prima dată în această postură.

Sursă foto: Digi24.ro

Oscar - oscaremma 150x150Citeste si: Cine cred că o să câștige Oscarul?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.