Păcatul Bărbaților

bărbați - emma18decembrie

Păcatul Bărbaților. Nu că aș vrea a vă ofensez, dar azi o să scriu despre voi, bărbații. Cu patimă, obidă și oleacă de nervi. Treaba e că mă tot roade o întrebare. De ce bărbații nu înțeleg…chiar și atunci când le dai mura-n gură?

Inutil să vă spun că povestea asta nu e decât un șir de povești auzite despre bărbați, de la femei. Dacă femeia tace și nu va spune ce vrea, dar își fabrică așteptări uriașe…nu e bine!
-Iubito, spune-mi ce vrei. Să știu ce am de făcut.

Tu, stai, te uiți și zici. Băi, asta e treaba, la bărbați trebuie să le spui ce vrei, care sunt nevoile tale, cum să te facă fericită. De la A la Z! Păi asta e simplu pentru noi, că doar ne place să dăm indicații.

– Iubitule, ai putea te rog să nu mai scrumezi în chiuvetă?
– Da, iubito!

Au trecut mulți ani și el tot acolo e… Și atunci noi, femeile, ne întrebam: De ce bărbații nu pricep nici când li se dă manualul de folosire. Da, asta al femeii! Una dintre prietenele mele îmi spune că așa sunt ei, nu se schimbă. Eu zic că nu se poate asta, schimbarea e apanajul oamenilor inteligenți. Și bărbații sunt inteligenți…când vor!

Citește și: Mă iert, mă iubesc, mă accept!

Una peste alta, dragilor, sfatul unei femei normale este să nu promiteți, dacă nu faceți și să recunoașteți erorile, la timp. Abia după asta, nu mai repetați greșeala. Că nu suntem, așa cum o altă prietenă dragă îmi spunea…”sac fără fund”.

Și, chiar dacă nu vă face plăcere să auziți asta, sunteți uneori tare fraieri. Aveți lângă voi niște femei care ar arde ca niște torțe de iubire pentru voi, care v-ar fi iubite, mame, amante, sprijin să creșteți și să evoluați și care vă cer doar iubire, atenție și răsfăț. Și complimentați-vă iubita! Când voi nu o faceți, e altul la pândă. Culmea, e pregătit cu tot ce nu îi dai tu! Iar ea chiar merită totul. Cum care ea? Ea, femeia perfect imperfectă! S-auzim de bine, zic!

Sursă foto: Fotograv

bărbați - emidris28noiembrie 150x150Citește și: Cine are grijă de tine?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.